![]() |
|
| |||
| |||
| XP Pro_SP3 Yaklaşık üç ay önce iki dış satın sabit diskler. Her ikisi de var USB ve ESATA port. XP Disk Yönetimi bu sürücülerde bölümler gösterir sağlıklı olarak. Ben bir FAT32 sürücüsü olan, bu nedenle büyük tarafından tanınan kullanmayın 98SE gibi sistemleri. Diğer NTFS. Ben kendi ESATA port üzerinden bağlı onları var. Ben Bir FAT32 bölümünü dosya büyük bir grup kopyalamak için çalışıyor Bir sürücü, diğer bir NTFS bölümüne ait. Kopyalama şey birkaç saniye sonra yanlış gidiyor. XP görüntüleyen bir iletişim kutusu ve donanım hakkında uyarı bir çeşit sistem tepsisinde hatası. Sürücü NTFS ile bölünme Bilgisayarım gelen dışında bu çizgi kaybolur. Eğer kapalı ve açmak geri gelir. Yine, Disk Yönetimi bu sürücü olarak göster sağlıklı. Donanım sorunlar her zaman bir olasılık, ancak tüm Windows ile yaşamış olduğunuz yıl yaz bakmasını öğretti var sistem sorunları ve her zaman önce! İkisi arasındaki tek fark, dosya sistemleri olduğunu. Gibi kadarıyla biliyorum, XP sorun arasında dosya kopyalama olmalıdır farklı dosya sistemleri ile iki sürücüler. Orada düşünmek için herhangi bir nedenle bu farklı dosya sistemlerini Mayıs bu soruna neden olabilir mi? Bu kopyalamak için başka bir uygulaması KULLANMALIYIM dosyalar yerine XPS kendi komut dayanarak? Eğer değilse, ne Bu sorunu çözmek de deneyebilirsiniz? |
|
| |||
| |||
| Bunu yapmak için Microsoft'un ücretsiz synctoy uygulaması deneyin olacaktır. Bakın nasıl alacağı. Sadece başka bir yere üzerine klasörler bir grup çoğaltılmaz ama yapacağım.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sizin SATA Sürücü güncellenmesi ve her iki sürücü ..... üzerinde chkdsk çalıştırın deneyin biri göreceğiz.