![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| XP Pro_SP3 Близько трьох місяців тому я купив два однакових зовнішніх жорстких дисків. Вони обидва мають ESATA і USB портами. XP Керування дисками показує розділів на цих дисках здоровими. Я використовую FAT32 з одним диском, тому воно може бути визнане дорослих систем, таких як 98SE. Інший NTFS. У мене їх підключити через їхні порти ESATA. Я спробі копіювання великих груп файлів з розділу FAT32 на один диск, на розділ NTFS, з іншого. Через кілька секунд копіювання щось піде не так. XP Виводить діалогове вікно, і якесь попередження про обладнання невдача в системному треї. Розділений з диска NTFS зникає з мого комп'ютера. Якщо я не вимикайте і на ньому йде назад. Знову ж таки, "Керування дисками" Показати цей диск як здоровими. Обладнання проблеми завжди можливо, але все років я жила з Windows навчила мене дивитися на системні проблеми перша і завжди! Єдина відмінність між ними полягає в їхніх файлових систем. Як Наскільки я знаю, XP не повинно виникнути жодних проблем копіювання файлів між два диски з різними файловими системами. Чи є підстави думати, що різні файлові системи можуть бути причиною цієї проблеми? Чи повинен я використовувати інший додаток для копіювання цих файлів, а не покладатися на власну команду XPs копія? Якщо ні, то я можу спробувати, які можуть вирішити цю проблему? |
|
| |||
| |||
| Я хотів би спробувати безкоштовний App SyncToy від Microsoft, щоб зробити це. Дивіться, як це уживається. Вона буде тільки повторити групу папок на іншому місці, але це може зробити.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Спробуйте оновити драйвер SATA і запустити CHKDSK на обох дисках ..... см. Якщо будь-яка допомагає.