![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Im вървят Server 2003 вх SP2 вървят терминален сървър, аз имам около 25 потребители влезете инча всичко беше наред, докато не настройка на Windows подкрепление. след като резервна има Run потребителят получава 2 Профил грешки, нещо като това: Потребител среда: Грешка Windows не може да заредите локално съхранени профил. Възможни причини за тази грешка са недостатъчни осигурителни права или корумпирани местни профил. Ако проблемът продължава, свържете се с вашия мрежов администратор. Тогава имаше второ съобщение, след това, което не можех да си спомням добре. Всяко съобщение имаше броене от 30 сек. да се определи това имам да рестартира сървъра. тя само изглежда е на няколко потребители, не всички, което е гадно, защото някои ще се регистрирали, както и работни тогава някой ще се опита да влезете и да получите профила грешка, така ли да попитам / всеки ритник на разстояние за да мога да се рестартира. ако спрете резервната му глоба (но Im не вървят без резервна), ако след рестартиране на резервната му глоба (но този не е фиксира) Дали някой има някакви идеи ????? благодарности Platnum |