menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

HELP! Chyba při načítání profilu uživatele po záložní server

Reply

Thread Nástroje
Old 31. května 2009, 23:02
Nový člen skupiny

Default HELP! Chyba při načítání profilu uživatele po záložní server

Zdravím všechny,

Im běží Server 2003 Ent SP2 spuštěn terminálový server, mám asi 25 uživatelů jste přihlášen vše v pořádku, až i nastavení okna zálohování.

Po spuštění zálohy má uživatel dostane 2 profil chyby, asi takhle:
Uživatelské prostředí: Chyba Windows nemůže načíst místně uloženy profilu. Možné příčiny této chyby patří nedostatečné zabezpečení nebo zkorumpovaní místní profil. Pokud tento problém přetrvává, obraťte se na správce sítě.
Pak tam byla druhá zpráva po tomto, které jsem nemohl dobře pamatují.
Každá zpráva má počítat s 30 sec.

opravit toto jsem restartovat server. to se zdá být jen málo uživatelů, a ne všichni, což naštve, protože někteří se přihlásit a pracovat pak někdo pokusí přihlásit a získat profil chybu tak jsem se zeptat / kick všichni volno, abych mohl restartovat.
Kdybych přestala záložní pokuty (ale im neběžely bez zálohy), pokud i po restartu záložní pokuty (ale to je ne oprava)

nemá někdo mít jakékoliv nápady ?????

díky
Platnum
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Nastavení uživatelských práv na Workgroup Server 2003, stroj flamefrenzy56 Operační systémy Windows 0 15. červen 2009 14:07
Windows Server 2003 SP2 na Citrix PS 3.0 - server restartován po posledním přihlášení uživatele mimo dmb Operační systémy Windows 0 20. května 2009 13:40
Chyba při načítání operačního systému ngorever1989 Operační systémy Windows 15 16. leden 2008 17:21
Nelze odstranit starý profil uživatele g28469b Operační systémy Windows 2 10. ledna 2008 19:01
'Chyba při načítání operačního systému'! computergeek Operační systémy Windows 1 28. října 2007 04:13
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.