HELP! Σφάλμα κατά τη φόρτωση προφίλ χρήστη μετά διακομιστή αντιγράφων ασφαλείας Όλα Hi,
Im λειτουργίας Server 2003 Ent SP2 λειτουργίας διακομιστή τερματικού, έχω περίπου 25 χρήστες υλοτομία in. όλα ήταν μια χαρά μέχρι i setup παράθυρα ασφαλείας.
μετά από ένα αντίγραφο ασφαλείας έχει εκτελεστεί το προφίλ του χρήστη γίνεται 2 λάθη, κάτι σαν αυτό:
Περιβάλλον χρήστη: Σφάλμα των Windows δεν μπορεί να φορτώσει το τοπικά αποθηκευμένο προφίλ. Πιθανές αιτίες αυτού του σφάλματος ανεπαρκή δικαιώματα ασφαλείας ή κατεστραμμένο τοπικό προφίλ. Εάν το πρόβλημα αυτό επιμένει, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του δικτύου σας.
Στη συνέχεια υπάρχει ένα δεύτερο μήνυμα μετά από αυτό, το οποίο δεν θα μπορούσα να θυμάμαι καλά.
Κάθε μήνυμα είχε καταμέτρηση των 30 sec.
για να διορθώσετε αυτό που έχω για την επανεκκίνηση του διακομιστή. μόνο φαίνεται να είναι λίγες οι χρήστες, δεν έχουν όλοι, το οποίο είναι χάλια, επειδή ορισμένες από αυτές θα είναι συνδεδεμένοι, εργασίας και στη συνέχεια κάποιος θα προσπαθήσει να συνδεθεί και να λάβετε το προφίλ σφάλμα έτσι πρέπει να ρωτήσω / λάκτισμα όλοι off έτσι μπορεί να επανεκκινήσει.
αν μου σταματήσουν το αντίγραφο ασφαλείας του προστίμου (im, αλλά δεν εκτελείται χωρίς backup), αν κάνω επανεκκίνηση μετά το αντίγραφο ασφαλείας του προστίμου (thats αλλά δεν καθορίζουν)
Υπάρχει κάποιος που έχει ιδέες ?????
ευχαριστώ
Platnum |