manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

POMOZITE! Pogreška pri učitavanju profil korisnika nakon poslužitelju backup

Reply

Thread Tools
Old 31 svi 2009, 23:02
Novi član grupe

Default POMOZITE! Pogreška pri učitavanju profil korisnika nakon poslužitelju backup

Hi All,

Im prikazivati Server 2003 Ent SP2 pokrenut terminal server, imam oko 25 korisnici prijavite in sve je u redu dok nisam setup windows backup.

nakon što je pokrenuti rezervnu korisnik dobiva 2 profil greške, nešto kao ovo:
User Environment: Error Windows ne može učitati lokalno pohranjuju profil. Mogući uzroci ove pogreške uključiti nedovoljne sigurnosti prava ili korumpirane lokalne profil. Ako se problem nastavi, obratite se svojem mrežnom administratoru.
Zatim ima je drugi poruka nakon toga, što ne bih mogao dobro sjetiti.
Svaka poruka je imao grof od 30 sec.

Da biste riješili taj JA morati ponovo pokrenuti poslužitelj. samo čini se da je nekoliko korisnika, ne svi, zato što je sranje, neki će biti prijavljeni, a netko će rade onda pokušajte se prijaviti i dobiti greška profil pa sam pitati / kick off svima tako ja mogu ponovno podizanje sustava.
ako sam zaustaviti backup svojih fina (ali im ne prikazuju bez backup) ako ja ponovno podizanje sustava nakon backup svojih fina (ali taj nije fix)

se bilo tko imati bilo koji ideja ?????

hvala
Platnum
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Postavljanje korisničkih prava na Workgroup Server 2003 Machine flamefrenzy56 Windows Operating Systems 0 15. lipnja 2009 14:07
Windows 2003 SP2 serveru na Citrix 3,0 PS - server restartuje nakon zadnjeg user logs out dmb Windows Operating Systems 0 20. svibanj 2009 13:40
Pogreška pri učitavanju operacijski sustav ngorever1989 Windows Operating Systems 15 16 siječanj 2008 17:21
Ne može se izbrisati stari korisnički profil g28469b Windows Operating Systems 2 10 siječanj 2008 19:01
'error učitava operacijski sustav'! computergeek Windows Operating Systems 1 28. listopad 2007 04:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.