פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

Help!! שגיאה בטעינת פרופיל משתמש לאחר גיבוי שרת

Reply

שרשרת כלים
Old 31 במאי 2009, 23:02
קבוצת חברות חדשות

Default Help!! שגיאה בטעינת פרופיל משתמש לאחר גיבוי שרת

Hi All,

Im להופיע ent SP2 Server 2003 Terminal Server לפעול, יש לי בערך 25 משתמשים מתחבר הכל היה בסדר עד שאני תוכנית ההתקנה של חלונות הגיבוי.

לאחר הגיבוי יש להריץ את פרופיל המשתמש מקבל 2 שגיאות, משהו כזה:
משתמש סביבה: שגיאה ב-Windows אין אפשרות לטעון את הפרופיל המאוחסן באופן מקומי. סיבות אפשריות לשגיאה זו כוללות של הרשאות אבטחה בלתי מספיקות או פרופיל מקומי פגום. אם הבעיה נמשכת, פנה אל מנהל הרשת.
לאחר מכן היה זה אחרי ההודעה השנייה, ואני גם לא יכול לזכור.
כל הודעה הייתה ספירה של 30 שניות.

כדי לתקן זאת אני צריך לאתחל את השרת. זה נראה כאילו רק כמה משתמשים, לא כולם, וזה קצת מבאס כי יהיה מחובר, ועבודה אז שמישהו ינסה להתחבר ומקבל את השגיאה פרופיל אז אני חייב לשאול / לקרוע את כולם אז אני יכול לאתחל.
אם אני להפסיק את הגיבוי שלה בסדר (אך לא IM שלך ללא גיבוי) אם אני אתחול מחדש לאחר הגיבוי שלה בסדר (אך לא thats תיקון)

האם מישהו יש לך רעיונות ?????

תודה
Platnum
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
קביעת הרשאות משתמש על עבודה Server 2003 מכונה flamefrenzy56 מערכות ההפעלה Windows 0 ה -15 בחודש יוני 2009 14:07
Windows Server 2003 SP2 על Citrix PS 3.0 - שרת מחדש לאחר שעבר המשתמש יתחבר החוצה dmb מערכות ההפעלה Windows 0 ה -20 במאי 2009 13:40
שגיאה בטעינת מערכת ההפעלה ngorever1989 מערכות ההפעלה Windows 15 16th ינואר 2008 17:21
אין אפשרות למחוק את פרופיל המשתמש הישן g28469b מערכות ההפעלה Windows 2 -10 ינואר 2008 19:01
'שגיאה בטעינת מערכת ההפעלה'! computergeek מערכות ההפעלה Windows 1 -28 אוקטובר 2007 04:13
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.