![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, Im beží Server 2003 Ent SP2 spustený terminálový server, mám asi 25 užívateľov ste prihlásený všetko v poriadku, až i nastavenie okna zálohovanie. Po spustení zálohy má užívateľ dostane 2 profil chyby, asi takhle: Užívateľské prostredie: Chyba Windows nemôže načítať oblastne uložené profilu. Možné príčiny tejto chyby patria nedostatočné zabezpečenia alebo skorumpovanej miestnej profil. Ak tento problém pretrváva, obráťte sa na správcu siete. Potom tam bola druhá správa po tomto, ktoré som nemohol dobre pamätajú. Každá správa má počítať s 30 sec. opraviť toto som reštartovať server. to sa zdá byť len málo používateľov, a nie všetci, čo naštve, pretože niektorí sa prihlásiť a pracovať potom niekto pokúsi prihlásiť a získať profil chybu tak som sa opýtať / kick všetci voľno, aby som mohol reštartovať. Kdybych prestala záložnej pokuty (ale im nebezela bez zálohy), ak aj po reštarte záložnej pokuty (ale to je ne oprava) nemá někdo mať akékoľvek nápady ????? vďaka Uplatňuje |