менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Допоможіть! Помилка при завантаженні профілю користувача після сервер резервного копіювання

Reply

Різьба Інструменти
Old 31 травня 2009, 23:02
Нові члени групи

Default Допоможіть! Помилка при завантаженні профілю користувача після сервер резервного копіювання

Привет All,

Im Running Server 2003 Ent SP2 сервера терміналів, у мене є близько 25 користувачів входом все було чудово, поки Windows налаштувати резервне копіювання.

після запуску резервного має користувач отримує 2 профіль помилки, щось на зразок цього:
Середа користувача: Помилка Windows не вдається завантажити локально зберігається профіль. Можливі причини цієї помилки належать недостатні права безпеки або корумповані місцеві профілю. Якщо ця проблема зберігається, зверніться до системного адміністратора.
Потім було друге повідомлення після того, якого я не міг добре пам'ятаю.
Кожне повідомлення було кол-во 30 сек.

Щоб виправити це я доведеться перезавантажити сервер. Це тільки здається, буде декілька користувачів, а не всіх, який смокче, оскільки деякі з них будуть увійти в систему, а потім робочий хтось спробує отримати Логін та профіль помилка так що я повинен запитати / Kick Off все, щоб я міг перезавантаження.
якщо я перестану резервного його тонкою (але їм не працює без резервного копіювання), якщо я перезавантаження після резервного копіювання його тонкою (але Thats не виправити)

Хто-небудь є ідеї ?????

спасибо
Platnum
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Настроювання прав користувача на Workgroup Server 2003 Machine flamefrenzy56 Операційні системи Windows 0 15 червня 2009 14:07
Windows 2003 SP2 на сервер Citrix PS 3.0 - після перезавантаження сервера останній користувач виходить з системи DMB Операційні системи Windows 0 20 травня 2009 13:40
Помилка при завантаженні операційної системи ngorever1989 Операційні системи Windows 15 16 січня 2008 17:21
Не вдалося видалити старий профіль користувача g28469b Операційні системи Windows 2 10 січня 2008 19:01
"Помилка при завантаженні операційної системи! computergeek Операційні системи Windows 1 28 жовтня 2007 04:13
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.