Допоможіть! Помилка при завантаженні профілю користувача після сервер резервного копіювання Привет All,
Im Running Server 2003 Ent SP2 сервера терміналів, у мене є близько 25 користувачів входом все було чудово, поки Windows налаштувати резервне копіювання.
після запуску резервного має користувач отримує 2 профіль помилки, щось на зразок цього:
Середа користувача: Помилка Windows не вдається завантажити локально зберігається профіль. Можливі причини цієї помилки належать недостатні права безпеки або корумповані місцеві профілю. Якщо ця проблема зберігається, зверніться до системного адміністратора.
Потім було друге повідомлення після того, якого я не міг добре пам'ятаю.
Кожне повідомлення було кол-во 30 сек.
Щоб виправити це я доведеться перезавантажити сервер. Це тільки здається, буде декілька користувачів, а не всіх, який смокче, оскільки деякі з них будуть увійти в систему, а потім робочий хтось спробує отримати Логін та профіль помилка так що я повинен запитати / Kick Off все, щоб я міг перезавантаження.
якщо я перестану резервного його тонкою (але їм не працює без резервного копіювання), якщо я перезавантаження після резервного копіювання його тонкою (але Thats не виправити)
Хто-небудь є ідеї ?????
спасибо
Platnum |