по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Помощ! instaling Windows върху Linux!

Reply

Нишка Инструменти
Old 27-ми декември 2008, 13:24
Член Група

Default Помощ! instaling Windows върху Linux!

Ей всички "
Бях просто искат някои съвети моля. Аз гледам на покупката на лаптоп, че съм виждал по ebuyer.com проблема ми с него е, че то идва с Linux операционна система в сравнение с Windows. Значи това, което бих искал да не мога да се инсталира XP върху него? Имам "Копие" на Windows XP Professional със Service Pack 1 е просто сложи диска и далеч отиваш там, или е много повече, за да го тогава? И аз също са били уведомени, че той трябва да е магазин, закупени версия на XP е тази истина? Аз само ще се наистина да го използват за гледане на филми, докато във влака и музика в интернет и това наистина изглежда като изгодна покупка за това, което ми трябва, ето линк към него във всеки случай.
http://www.ebuyer.com/product/145008
Всяка помощ или съвет е много оценявам.
Бен
Old 27-ми декември 2008, 14:57
Модератор Група

Вашата версия на XP трябва да се оправи, но вие ще трябва да инсталирате всички драйвери пак намери тук

Моята система: Някои други любовник!

Процесор (и):
E8500 E0@4.1Ghz (акционерно волта)
Дънната платка:
BIOSTAR TPower I45
RAM памет:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Графична карта (и):
X1950 Pro
Звукова карта:
Hard Drive (и):
2
Оптично устройство (а):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Дело / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Охлаждане:
Биг тайфун VX
Мрежа / Интернет:
Chorus / НПК 20MB
Монитор (и):
Acer X223W 22 "широкоекранен 1680 × 105
Операционна система (и):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 29-ти декември 2008, 04:06
Член Група

Социални война - Благодаря ви за вашия отговор! Само да потвърдя, трябва да инсталирате драйверите докато тетрадка е тичане на Linux? Или трябва да инсталирам Win XP и след това свалете шофьори? И как мога да отида за да го инсталирате? Дали тя просто случай на въвеждане на диска и rebooting? Имам инсталиран Windows преди, но никога не в рамките на други ОС. Съжалявам за всички въпроси и ви благодаря за помощта.

Бен

PS е всички водачи на тази страница? има товари LOL!
Old 29-ти декември 2008, 04:44
Член Група

Инсталирай XP, след което инсталирайте драйвери (в XP). За инсталиране, просто поставите диска в, минете през менюто и такива.

ВНИМАНИЕ! Когато той каза "Напишете над съществуващия дял?" или нещо такова, изберете Yes. Това ще пишат върху Linux OS.

Basiclly просто правя това, което той казва и youll се оправи.
Old 29-ти декември 2008, 06:33
Член Група

Благодаря момчета! без съмнение ще имате повече въпроси за вас в бъдеще!
Бен
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc