![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Ей всички "
Бях просто искат някои съвети моля. Аз гледам на покупката на лаптоп, че съм виждал по ebuyer.com проблема ми с него е, че то идва с Linux операционна система в сравнение с Windows. Значи това, което бих искал да не мога да се инсталира XP върху него? Имам "Копие" на Windows XP Professional със Service Pack 1 е просто сложи диска и далеч отиваш там, или е много повече, за да го тогава? И аз също са били уведомени, че той трябва да е магазин, закупени версия на XP е тази истина? Аз само ще се наистина да го използват за гледане на филми, докато във влака и музика в интернет и това наистина изглежда като изгодна покупка за това, което ми трябва, ето линк към него във всеки случай. http://www.ebuyer.com/product/145008 Всяка помощ или съвет е много оценявам. Бен |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Вашата версия на XP трябва да се оправи, но вие ще трябва да инсталирате всички драйвери пак намери тук
Истинската опасност е, че компютрите ще започнат да мислят като мъже, но че мъжете ще започнат да мислят като компютри. Когато няма възможност, не може да има избор! ![]() Моята система: Някои други любовник!
|
|
|
|||
|
|||
|
Социални война - Благодаря ви за вашия отговор! Само да потвърдя, трябва да инсталирате драйверите докато тетрадка е тичане на Linux? Или трябва да инсталирам Win XP и след това свалете шофьори? И как мога да отида за да го инсталирате? Дали тя просто случай на въвеждане на диска и rebooting? Имам инсталиран Windows преди, но никога не в рамките на други ОС. Съжалявам за всички въпроси и ви благодаря за помощта.
Бен PS е всички водачи на тази страница? има товари LOL! |
|
|
|||
|
|||
|
Инсталирай XP, след което инсталирайте драйвери (в XP). За инсталиране, просто поставите диска в, минете през менюто и такива.
ВНИМАНИЕ! Когато той каза "Напишете над съществуващия дял?" или нещо такова, изберете Yes. Това ще пишат върху Linux OS. Basiclly просто правя това, което той казва и youll се оправи. |
|
|
|||
|
|||
|
Благодаря момчета! без съмнение ще имате повече въпроси за вас в бъдеще!
Бен |