menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Nápověda! instaling Windows přes Linux!

Reply

Thread Nástroje
Old 27.prosince 2008, 13:24
Člen Skupina

Default Nápověda! instaling Windows přes Linux!

Ahoj všichni '
Jen jsem chtěl jednu radu prosím. Já jsem se podíváme na koupi notebooku, který jsem viděl na ebuyer.com problém jsem s ní je, že je dodáván s operačním systému Linux oproti Windows. Takže, co bych rád, aby ne, je možné instalovat XP na to? Mám "Kopírovat" Windows XP Professional s aktualizací Service Pack 1 je jednoduché dát disk a jdete pryč, nebo je tam mnohem víc, aby se pak, že? A také jsem řekl, že musí být shopu koupil verzi XP, je to pravda? Já jen opravdu používat pro sledování filmů a zároveň se vlak na hudbu a na internetu a opravdu se zdá jako dobrý koupit za to, co potřebuji, zde je odkaz na to stejně.
http://www.ebuyer.com/product/145008
Jakákoli pomoc či radu, je velmi ceněn.
Ben
Old 27.prosince 2008, 14:57
Moderátor skupiny

Vaše verze XP by měl být v pořádku, ale budete muset nainstalovat všechny ovladače znovu nalezena tady

Můj systém: Některé další milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základní deska:
BIOSTAR TPower I45
Paměť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chlazení:
Big Typhoon VX
Síť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokoúhlý 1680 x 105
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 29.prosince 2008, 04:06
Člen Skupina

Sociální válčení - Děkuji Vám za odpověď! Jen potvrdit, mám nainstalovat ovladače, když je notebook běží na Linuxu? Nebo mám nainstalovat Win XP a potom stáhnout ovladače? A jak mám jít o instalaci to? Je to právě případ uvedení disku a restartu? Nainstaloval jsem u okna, ale nikdy nad jinými OS. Omlouváme se za všechny otázky a děkuji vám za vaši pomoc.

Ben

ps je to všechny ovladače na této stránce? se zátěží lol!
Old 29.prosince 2008, 04:44
Člen Skupina

Instalace XP, nainstalujte ovladače (v XP). Pro instalaci, stačí umístit disk, jděte přes menu a podobně.

POZNÁMKA! Když se říká "napiš nad stávající?" nebo něco takového, zvolte Ano. To bude psát na OS Linux.

Basiclly prostě dělat to, co říká, a youll být v pohodě.
Old 29.prosince 2008, 06:33
Člen Skupina

Díky Kluci! Nepochybuji o tom bude mít i další otázky vám v budoucnu!
Ben
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Přechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook haysey9 Operační systémy Windows 6 17. únor 2009 16:39
Linux pro Windows CodeFreakC Linux & Alternativní OS 7 12. listopadu 2008 15:49
Hotmail po instaling AVG 8.0 mpenney Webových prohlížečů & FTP Klienti 8 14. dubna 2008 05:30
Linux nebo Windows nebo obojí! Cew27 Linux & Alternativní OS 3 1. února 2008 19:13
Windows chlap chce používat linux wolfx28 Linux & Alternativní OS 8 27. srpna 2007 01:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.