![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni ' Jen jsem chtěl jednu radu prosím. Já jsem se podíváme na koupi notebooku, který jsem viděl na ebuyer.com problém jsem s ní je, že je dodáván s operačním systému Linux oproti Windows. Takže, co bych rád, aby ne, je možné instalovat XP na to? Mám "Kopírovat" Windows XP Professional s aktualizací Service Pack 1 je jednoduché dát disk a jdete pryč, nebo je tam mnohem víc, aby se pak, že? A také jsem řekl, že musí být shopu koupil verzi XP, je to pravda? Já jen opravdu používat pro sledování filmů a zároveň se vlak na hudbu a na internetu a opravdu se zdá jako dobrý koupit za to, co potřebuji, zde je odkaz na to stejně. http://www.ebuyer.com/product/145008 Jakákoli pomoc či radu, je velmi ceněn. Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaše verze XP by měl být v pořádku, ale budete muset nainstalovat všechny ovladače znovu nalezena tady
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Sociální válčení - Děkuji Vám za odpověď! Jen potvrdit, mám nainstalovat ovladače, když je notebook běží na Linuxu? Nebo mám nainstalovat Win XP a potom stáhnout ovladače? A jak mám jít o instalaci to? Je to právě případ uvedení disku a restartu? Nainstaloval jsem u okna, ale nikdy nad jinými OS. Omlouváme se za všechny otázky a děkuji vám za vaši pomoc. Ben ps je to všechny ovladače na této stránce? se zátěží lol! |
|
| |||
| |||
| Instalace XP, nainstalujte ovladače (v XP). Pro instalaci, stačí umístit disk, jděte přes menu a podobně. POZNÁMKA! Když se říká "napiš nad stávající?" nebo něco takového, zvolte Ano. To bude psát na OS Linux. Basiclly prostě dělat to, co říká, a youll být v pohodě. |
|
| |||
| |||
| Díky Kluci! Nepochybuji o tom bude mít i další otázky vám v budoucnu! Ben |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Přechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook | haysey9 | Operační systémy Windows | 6 | 17. únor 2009 16:39 |
| Linux pro Windows | CodeFreakC | Linux & Alternativní OS | 7 | 12. listopadu 2008 15:49 |
| Hotmail po instaling AVG 8.0 | mpenney | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 8 | 14. dubna 2008 05:30 |
| Linux nebo Windows nebo obojí! | Cew27 | Linux & Alternativní OS | 3 | 1. února 2008 19:13 |
| Windows chlap chce používat linux | wolfx28 | Linux & Alternativní OS | 8 | 27. srpna 2007 01:59 |
| Thread Nástroje | |
| |