![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Hey όλους " Απλώς θέλει κάποια συμβουλή παρακαλώ. Βλέπω την αγορά ενός notebook που έχω δει σε ebuyer.com το πρόβλημα που έχω με αυτό είναι ότι έρχεται με ένα λειτουργικό σύστημα Linux, σε αντίθεση με τα παράθυρα. Οπότε αυτό που θα ήθελα είναι να μην μπορώ να εγκαταστήσω XP σε αυτό; Έχω ένα "αντίγραφο" των Windows XP Professional με Service Pack 1 είναι ένα απλό θέσει το δίσκο και στη μακριά πας ή υπάρχει πολύ περισσότερο σε αυτό που στη συνέχεια; Και έχω πει επίσης ότι θα πρέπει να είναι ένα κατάστημα αγόρασε έκδοση των XP είναι αλήθεια αυτό; Θα μόνο πραγματικά να το χρησιμοποιεί για παρακολουθώντας ταινίες, ενώ το τρένο για τη μουσική και το internet πραγματικά και φαίνεται σαν μια καλή αγορά για αυτό που πρέπει, εδώ είναι μια σύνδεση με αυτό έτσι κι αλλιώς. http://www.ebuyer.com/product/145008 Οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή. Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η έκδοση των XP θα πρέπει να είναι ωραία, αλλά θα πρέπει να το εγκαταστήσετε ξανά όλους τους οδηγούς που βρέθηκαν εδώ
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Κοινωνική πολέμου - Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας! Απλά για να επιβεβαιωθεί θα πρέπει να εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης, ενώ το φορητό αυτή τρέχει στο Linux; Ή θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Win XP και στη συνέχεια να κατεβάσετε τους οδηγούς; Και πώς να το εγκαταστήσετε; Είναι απλώς μια υπόθεση να τεθεί στο δίσκο και την επανεκκίνηση; Έχω εγκαταστήσει τα παράθυρα πριν αλλά ποτέ δεν σε ένα άλλο λειτουργικό σύστημα. Λυπούμαστε για όλες τις ερωτήσεις και σας ευχαριστώ για τη βοήθειά σας. Ben ps είναι ότι όλα τα προγράμματα οδήγησης σε αυτή τη σελίδα; υπάρχουν φορτία lol! |
|
| |||
| |||
| Εγκατάσταση XP, στη συνέχεια, να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης (στα XP). Για την εγκατάσταση, μόνο που ο δίσκος στην, μέσω του μενού και τέτοια. ΣΗΜΕΙΩΣΗ!! Όταν λέει "Γράψτε πάνω υπάρχον διαμέρισμα;" ή κάτι τέτοιο, επιλέξτε Ναι. Αυτό θα γράψουν πάνω από το λειτουργικό σύστημα Linux. Basiclly ακριβώς κάνει ό, τι λέει και youll είναι εντάξει. |
|
| |||
| |||
| Thanks Guys! Αναμφίβολα δεν θα έχω περισσότερες ερωτήσεις για σας στο μέλλον! Ben |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αλλαγή σε Windows XP από το Linux σε Netbook | haysey9 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 6 | 17 Φεβ 2009 16:39 |
| Για τα Windows το Linux | CodeFreakC | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 12 Νοε 2008 15:49 |
| Hotmail μετά instaling AVG 8,0 | mpenney | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 8 | 14 Απρ 2008 05:30 |
| Windows ή Linux ή και τα δύο! | Cew27 | Linux & Εναλλακτικές OS | 3 | 1 Φεβ 2008 19:13 |
| Windows τύπος θέλει να χρησιμοποιήσει το Linux | wolfx28 | Linux & Εναλλακτικές OS | 8 | 27 Αυγ 2007 01:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |