manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Pomoć! instaling preko Windows Linux!

Reply

Thread Tools
Old 27. prosinca 2008, 13:24
Member Group

Default Pomoć! instaling preko Windows Linux!

Hej svima '
Sam bio pravedan u nedostatku neke savjete molim vas. Ja sam obličje at kupujući bilježnicu koju sam vidio na ebuyer.com problem imam s njom je što dolazi s Linux operativni sustav, za razliku od prozora. Pa što bih voleo da se ne mogu instalirati XP na njega? Imam "Kopiraj", Windows XP Professional s paketom nadopuna Service Pack 1 je to jednostavno stavite disk i dalje idete ili je tamo puno više na to onda to? I ja također su rekli da to mora biti shop kupnje verziju XP je to istina? Ja ću samo stvarno koristiti ga za gledanje filmova, dok se na vlak i glazbu na internetu i stvarno izgleda kao dobar posao za ono što mi treba, ovdje je link za to svejedno.
http://www.ebuyer.com/product/145008
Bilo kakva pomoć ili savjet je mnogo poštovati.
Ben
Old 27. prosinca 2008, 14:57
Moderator / ica grupe

Vaša verzija XP trebao bi biti u redu, ali ćete morati instalirati sve drivere ponovno pronađeno ovdje

My System: Nekih drugih ljubavnika!

Procesor (i):
E8500 E0@4.1Ghz (zaliha volts)
Matične ploče:
BIOSTAR TPower I45
RAM memorija:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Grafička kartica (e):
X1950 Pro
Sound Card:
Tvrdi disk (i):
2
Optički pogon (e):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Hlađenje:
Big tajfun VX
Network / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (e):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacijski sustav (e):
Windows 7 64bit Ultimate
Old 29. prosinca 2008, 04:06
Member Group

Social ratovanja - Hvala Vam na Vašem odgovoru! Dovoljno je da potvrdite da instalirate upravljačke programe, a prijenosnik je trčanje na Linuxu? Ili bih trebao instalirati win XP, a zatim skinuti drivere? A kako ja odlazim o instaliranju to? Je li to samo kod stavljanja diska i ponovne inicijalizacije operacijskog sust? Imam instaliran Windows prije nego nikad preko drugih OS. Žao mi je za sva pitanja i hvala vam za vaša pomoć.

Ben

ps je li sve drivere na toj stranici? postoje opterećenja lol!
Old 29. prosinca 2008, 04:44
Member Group

Instaliraj XP, a zatim instalirajte upravljačke programe (u XP). Za instalaciju, jednostavno stavite disketu u, prođite kroz izbornik i takva.

NAPOMENA! Kada se kaže "Napišite preko postojeće particije?" ili nešto slično, odaberite Da. To će pisati na Linux OS.

Basiclly samo učiniti ono što kaže i youll biti u redu.
Old 29. prosinca 2008, 06:33
Member Group

Hvala momci! bez sumnje ću imati još pitanja za tebe u budućnosti!
Ben
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Mijenjanje sustava Windows XP s Linux na Netbook haysey9 Windows Operating Systems 6 17. veljača 2009 16:39
Linux za sustav Windows CodeFreakC Linux OS i alternativna 7 12. studeni 2008 15:49
Hotmail nakon instaling AVG 8,0 mpenney Web Browsers & FTP Klijenti 8 14. travanj 2008 05:30
Linux ili Windows ili oboje! Cew27 Linux OS i alternativna 3 1. veljača 2008 19:13
Windows momak želi koristiti linux wolfx28 Linux OS i alternativna 8 27. kolovoz 2007 01:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.