![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima ' Sam bio pravedan u nedostatku neke savjete molim vas. Ja sam obličje at kupujući bilježnicu koju sam vidio na ebuyer.com problem imam s njom je što dolazi s Linux operativni sustav, za razliku od prozora. Pa što bih voleo da se ne mogu instalirati XP na njega? Imam "Kopiraj", Windows XP Professional s paketom nadopuna Service Pack 1 je to jednostavno stavite disk i dalje idete ili je tamo puno više na to onda to? I ja također su rekli da to mora biti shop kupnje verziju XP je to istina? Ja ću samo stvarno koristiti ga za gledanje filmova, dok se na vlak i glazbu na internetu i stvarno izgleda kao dobar posao za ono što mi treba, ovdje je link za to svejedno. http://www.ebuyer.com/product/145008 Bilo kakva pomoć ili savjet je mnogo poštovati. Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaša verzija XP trebao bi biti u redu, ali ćete morati instalirati sve drivere ponovno pronađeno ovdje
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Social ratovanja - Hvala Vam na Vašem odgovoru! Dovoljno je da potvrdite da instalirate upravljačke programe, a prijenosnik je trčanje na Linuxu? Ili bih trebao instalirati win XP, a zatim skinuti drivere? A kako ja odlazim o instaliranju to? Je li to samo kod stavljanja diska i ponovne inicijalizacije operacijskog sust? Imam instaliran Windows prije nego nikad preko drugih OS. Žao mi je za sva pitanja i hvala vam za vaša pomoć. Ben ps je li sve drivere na toj stranici? postoje opterećenja lol! |
|
| |||
| |||
| Instaliraj XP, a zatim instalirajte upravljačke programe (u XP). Za instalaciju, jednostavno stavite disketu u, prođite kroz izbornik i takva. NAPOMENA! Kada se kaže "Napišite preko postojeće particije?" ili nešto slično, odaberite Da. To će pisati na Linux OS. Basiclly samo učiniti ono što kaže i youll biti u redu. |
|
| |||
| |||
| Hvala momci! bez sumnje ću imati još pitanja za tebe u budućnosti! Ben |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mijenjanje sustava Windows XP s Linux na Netbook | haysey9 | Windows Operating Systems | 6 | 17. veljača 2009 16:39 |
| Linux za sustav Windows | CodeFreakC | Linux OS i alternativna | 7 | 12. studeni 2008 15:49 |
| Hotmail nakon instaling AVG 8,0 | mpenney | Web Browsers & FTP Klijenti | 8 | 14. travanj 2008 05:30 |
| Linux ili Windows ili oboje! | Cew27 | Linux OS i alternativna | 3 | 1. veljača 2008 19:13 |
| Windows momak želi koristiti linux | wolfx28 | Linux OS i alternativna | 8 | 27. kolovoz 2007 01:59 |
| Thread Tools | |
| |