Computer Juice  

Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Reply

Téma eszközök
Old December 27, 2008, 13:24
Csoport tagja

benst290 is on a distinguished road
Default Segítség! instaling Windows over Linux!

Hello mindenkinek "
Én csak egy tanácsot akar kérem. I am looking at buying egy notebook, amit látott ebuyer.com a probléma van vele, hogy csak a Linux operációs rendszert, szemben a Windows-t. Tehát amit én szeretnék, hogy nem is tudom telepíteni XP rá? Nekem van egy "Copy" A Windows XP Professional Service Pack 1 az egyszerű, hogy a lemez, és menj el, vagy nem sokkal azután, hogy az? És azt is mondták, hogy kell egy boltban vásárolt változata XP igaz ez? Én csak igazán használni azt figyeli filmeket, míg a vonat a zene és az interneten, és tényleg úgy tűnik, mint egy jó venni, amire szükségem van, itt van egy link hozzá egyébként.
http://www.ebuyer.com/product/145008
Minden segítséget vagy tanácsot greatly appreciated.
Ben

Last edited by SocialWarfare, december 27, 2008 at 14:58.
Reply With Quote
Old December 27, 2008, 14:57
SocialWarfare's Avatar
Moderátor Csoport

SocialWarfare has a reputation beyond reputeSocialWarfare has a reputation beyond reputeSocialWarfare has a reputation beyond reputeSocialWarfare has a reputation beyond reputeSocialWarfare has a reputation beyond reputeSocialWarfare has a reputation beyond reputeSocialWarfare has a reputation beyond reputeSocialWarfare has a reputation beyond reputeSocialWarfare has a reputation beyond reputeSocialWarfare has a reputation beyond reputeSocialWarfare has a reputation beyond repute
Send a message via Yahoo to SocialWarfare

Ön változatát XP kell szép, de be kell telepíteni az összes illesztőprogram újra megállapították itt

Reply With Quote
Old December 29, 2008, 04:06
Csoport tagja

Szociális hadviselés - Köszönöm válaszát! Csak megerősíteni kell telepíteni a vezetők, miközben a notebook-on futó Linux? Vagy kell telepíteni Win XP, majd letölteni a gépjárművezetők? És hogyan tudok menni körülbelül beiktatás ez? Ez csak egy esetben, ami a lemez, és az újraindítás? Nekem van telepített Windows előtt, de nem több, mint egy másik OS. Sajnos az összes kérdést, és köszönöm a segítséget.

Ben

ps ez a vezetők azon az oldalon? vannak rakományokról lol!
Reply With Quote
Old December 29, 2008, 04:44
Haun's Avatar
Csoport tagja

Haun is an unknown quantity at this point
Send a message via Skype™ to Haun

Felszerel XP telepítése vezetők (az XP). Telepítéséhez, csak be a lemezt, menjen át a menüt, és az ilyen.

MEGJEGYZÉS! Amikor azt mondja: "Írj a meglévő partíciót? vagy valami ilyesmi, válasszuk az Igen. Ezt írjuk át a Linux operációs rendszer.

Basiclly csak csináld, amit mond, és youll lesz.
Reply With Quote
Old December 29, 2008, 06:33
Csoport tagja

Kösz Srácok! nem kétséges, majd több kérdést neked a jövőben!
Ben
Reply With Quote
Reply

Téma eszközök

Kiküldetés szabályai
Ön ne post new threads
Ön ne post válaszok
Ön ne post mellékletek
Ön ne szerkesztés üzeneteidet

BB kód van Be
Smilies vannak Be
[IMG] kód van Be