![]() |
|
| |||
| |||
| Hello mindenkinek " Én csak egy tanácsot akar kérem. I am looking at buying egy notebook, amit látott ebuyer.com a probléma van vele, hogy csak a Linux operációs rendszert, szemben a Windows-t. Tehát amit én szeretnék, hogy nem is tudom telepíteni XP rá? Nekem van egy "Copy" A Windows XP Professional Service Pack 1 az egyszerű, hogy a lemez, és menj el, vagy nem sokkal azután, hogy az? És azt is mondták, hogy kell egy boltban vásárolt változata XP igaz ez? Én csak igazán használni azt figyeli filmeket, míg a vonat a zene és az interneten, és tényleg úgy tűnik, mint egy jó venni, amire szükségem van, itt van egy link hozzá egyébként. http://www.ebuyer.com/product/145008 Minden segítséget vagy tanácsot greatly appreciated. Ben Last edited by SocialWarfare, december 27, 2008 at 14:58. |
|
| ||||
| ||||
| Ön változatát XP kell szép, de be kell telepíteni az összes illesztőprogram újra megállapították itt
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| |||
| |||
| Szociális hadviselés - Köszönöm válaszát! Csak megerősíteni kell telepíteni a vezetők, miközben a notebook-on futó Linux? Vagy kell telepíteni Win XP, majd letölteni a gépjárművezetők? És hogyan tudok menni körülbelül beiktatás ez? Ez csak egy esetben, ami a lemez, és az újraindítás? Nekem van telepített Windows előtt, de nem több, mint egy másik OS. Sajnos az összes kérdést, és köszönöm a segítséget. Ben ps ez a vezetők azon az oldalon? vannak rakományokról lol! |
|
| ||||
| ||||
| Felszerel XP telepítése vezetők (az XP). Telepítéséhez, csak be a lemezt, menjen át a menüt, és az ilyen. MEGJEGYZÉS! Amikor azt mondja: "Írj a meglévő partíciót? vagy valami ilyesmi, válasszuk az Igen. Ezt írjuk át a Linux operációs rendszer. Basiclly csak csináld, amit mond, és youll lesz. |
|
| |||
| |||
| Kösz Srácok! nem kétséges, majd több kérdést neked a jövőben! Ben |