![]() |
|
| |||
| |||
| היי הכול ' אני רק המבקשים עצה בבקשה. אני מסתכל קונה מחברת כי ראיתי ב ebuyer.com הבעיה שיש לי עם זה כי זה מגיע עם מערכת ההפעלה לינוקס לעומת חלונות. אז מה שאני רוצה הוא לא אוכל להתקין XP על גבי זה? יש לי "העתק" של Windows XP Professional עם Service Pack 1 הוא פשוט להכניס את הדיסק או שתלך מפה או האם יש הרבה יותר על זה אז זה? ויש לי גם אמר כי הוא חייב להיות חנות קנו גירסת XP זה נכון? אני באמת רק להשתמש בו עבור צפייה בסרטים תוך על הרכבת מוסיקה לאינטרנט וזה באמת נראה כמו עסק טוב בשביל מה שאני צריך, הנה קישור אליו בכל מקרה. http://www.ebuyer.com/product/145008 כל עזרה או עצה הוא מאוד מוערך. בן |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את הגירסה של XP אמור להיות בסדר, אבל אתה צריך להתקין את כל מנהלי ההתקנים שוב נמצא כאן
|
| |||
| |||
| החברה מלחמתית - תודה על התשובה שלך! רק כדי לוודא שאני צריך להתקין את מנהלי ההתקנים ואילו מחברת פועל על לינוקס? או שאני צריך להתקין win XP ולאחר מכן להוריד את מנהלי ההתקנים? וכיצד אוכל ללכת על התקנת את זה? האם זה רק מקרה של לשים את הדיסק יתכן ואיתחול ו? אני התקנתי את החלונות לפני אבל אף פעם לא מעל מערכת הפעלה אחרת. אנו מתנצלים על כל שאלה תודה על העזרה. בן נ.ב. זה כל הנהגים על עמוד זה? יש המון LOL! |
|
| |||
| |||
| התקנת XP, ולאחר מכן להתקין את מנהלי ההתקנים (ב XP). לצורך התקנת, שימי את הדיסק, לעבור דרך לתפריט כזה. שים לב! כאשר כתוב "כתוב מעל מחיצה קיימת?" או משהו כזה, בחר כן. זה ירשום מעל מערכת ההפעלה לינוקס. Basiclly רק לעשות את מה שהיא אומרת ו youll להיות בסדר. |
|
| |||
| |||
| תודה חבר 'ה! אני ללא ספק יהיה לך עוד שאלות בעתיד! בן |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שינוי ל-Windows XP מתוך לינוקס על Netbook | haysey9 | מערכות ההפעלה Windows | 6 | -17 פברואר 2009 16:39 |
| לינוקס ב-Windows | CodeFreakC | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 7 | 12th נובמבר 2008 15:49 |
| Hotmail לאחר instaling ממוצע 8.0 | mpenney | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 8 | 14th אפריל 2008 05:30 |
| לינוקס או חלונות או שניהם גם יחד! | Cew27 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 3 | ב -1 פברואר 2008 19:13 |
| Windows הבחור רוצה להשתמש ב-Linux | wolfx28 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 8 | -27 אוגוסט 2007 01:59 |
| שרשרת כלים | |
| |