mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Padėti! instaling per Windows Linux!

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 27, 2008, 13:24
Narys

Default Padėti! instaling per Windows Linux!

Hey all "
Aš tiesiog norintys keletas patarimų prašom. Aš ieškau ne pirkti notebooka, kad mačiau apie ebuyer.com problema turiu su tai, kad ji ateina su Linux operacinė sistema, o ne Windows. Taigi, ką aš norėčiau, kad ne tai galiu įdiegti XP ant jo? Turiu "Kopijuoti" Windows XP Professional su Service Pack 1 tai paprasta įdėti diską ir toli jūs einate ar yra ten daug daugiau, kad ji ten yra? Ir aš taip pat sakė, kad ji turi būti parduotuvėje nusipirko versija XP, tai tiesa? Aš tik tikrai būtų panaudoti ją žiūrėti filmus, o dėl traukinio muzika ir internetas, ir tikrai atrodo, kad gera nusipirkti už tai, ką aš turiu, čia yra nuoroda į jį bet kuriuo atveju.
http://www.ebuyer.com/product/145008
Bet pagalbos ar patarimo, yra labai vertinama.
Ben
Old Gruodis 27, 2008, 14:57
Moderatorius Grupė

Jūsų versija XP "turėtų būti gerai, bet Jums teks įdiegti visas tvarkykles vėl rasti čia

Mano sistema: Kai kurie kiti lover!

Procesorius (-iai):
E8500 E0@4.1Ghz (atsargos V)
Pagrindinė plokštė:
BIOSTAR TPower I45
RAM atmintis:
4GB OCZ PC2-8500 Platinum
Graphics Card (-ai):
X1950 Pro
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Aušinimas:
Big Typhoon VX
Tinklas / Internetas:
Chorus / NTL 20MB
Monitorius (-ai):
ACER X223W 22 "widescreen 1680 × 105
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old Gruodis 29, 2008, 04:06
Narys

Socialinė karas - Ačiū už atsakymą! Tiesiog patvirtinti man reikia įdiegti tvarkykles, o nešiojamojo kompiuterio, kuriame veikia Linux? Ar man reikia įdiegti Win XP ir tada atsisiųskite tvarkykles? Ir kaip man eiti, kaip įdiegti jį? Tai tik išleidžia diską ir perkrauna atveju? Turiu įdiegtos "Windows" prieš bet niekada nei kitos OS. Atsiprašome už visus klausimus, ir dėkojame už jūsų pagalbą.

Ben

ps visa tai šiame puslapyje vairuotojams? yra apkrovos lol!
Old Gruodis 29, 2008, 04:44
Narys

Įdiekite XP, įdiekite tvarkykles (XP). Norėdami įdiegti, tiesiog įdėti diską, pereiti per meniu ir tokių.

DĖMESIO!! Kai jis sako: "Rašyk daugiau esamų disko?" ar kažkas panašaus, pasirinkite Taip. Tai bus parašyti per Linux OS.

Basiclly tiesiog daryti tai, ką jis sako ir youll be fine.
Old Gruodis 29, 2008, 06:33
Narys

Thanks guys! be abejo, turėsiu daugiau klausimų dėl jums ateityje!
Ben
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Keitimas į Windows XP, Linux, Netbook haysey9 Windows "operacinės sistemos 6 17 vasaris 2009 16:39
Linux Windows CodeFreakC Linux & Alternative OS 7 Lapkritis 12, 2008 15:49
Hotmail po instaling AVG 8,0 mpenney Naršyklėms & FTP Klientai 8 Balandis 14, 2008 05:30
Linux ar Windows ar abu! Cew27 Linux & Alternative OS 3 1 vasaris 2008 19:13
Windows vaikinas nori naudoti Linux wolfx28 Linux & Alternative OS 8 Rugpjūtis 27, 2007 01:59
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.