![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey all " Aš tiesiog norintys keletas patarimų prašom. Aš ieškau ne pirkti notebooka, kad mačiau apie ebuyer.com problema turiu su tai, kad ji ateina su Linux operacinė sistema, o ne Windows. Taigi, ką aš norėčiau, kad ne tai galiu įdiegti XP ant jo? Turiu "Kopijuoti" Windows XP Professional su Service Pack 1 tai paprasta įdėti diską ir toli jūs einate ar yra ten daug daugiau, kad ji ten yra? Ir aš taip pat sakė, kad ji turi būti parduotuvėje nusipirko versija XP, tai tiesa? Aš tik tikrai būtų panaudoti ją žiūrėti filmus, o dėl traukinio muzika ir internetas, ir tikrai atrodo, kad gera nusipirkti už tai, ką aš turiu, čia yra nuoroda į jį bet kuriuo atveju. http://www.ebuyer.com/product/145008 Bet pagalbos ar patarimo, yra labai vertinama. Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūsų versija XP "turėtų būti gerai, bet Jums teks įdiegti visas tvarkykles vėl rasti čia
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Socialinė karas - Ačiū už atsakymą! Tiesiog patvirtinti man reikia įdiegti tvarkykles, o nešiojamojo kompiuterio, kuriame veikia Linux? Ar man reikia įdiegti Win XP ir tada atsisiųskite tvarkykles? Ir kaip man eiti, kaip įdiegti jį? Tai tik išleidžia diską ir perkrauna atveju? Turiu įdiegtos "Windows" prieš bet niekada nei kitos OS. Atsiprašome už visus klausimus, ir dėkojame už jūsų pagalbą. Ben ps visa tai šiame puslapyje vairuotojams? yra apkrovos lol! |
|
| |||
| |||
| Įdiekite XP, įdiekite tvarkykles (XP). Norėdami įdiegti, tiesiog įdėti diską, pereiti per meniu ir tokių. DĖMESIO!! Kai jis sako: "Rašyk daugiau esamų disko?" ar kažkas panašaus, pasirinkite Taip. Tai bus parašyti per Linux OS. Basiclly tiesiog daryti tai, ką jis sako ir youll be fine. |
|
| |||
| |||
| Thanks guys! be abejo, turėsiu daugiau klausimų dėl jums ateityje! Ben |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Keitimas į Windows XP, Linux, Netbook | haysey9 | Windows "operacinės sistemos | 6 | 17 vasaris 2009 16:39 |
| Linux Windows | CodeFreakC | Linux & Alternative OS | 7 | Lapkritis 12, 2008 15:49 |
| Hotmail po instaling AVG 8,0 | mpenney | Naršyklėms & FTP Klientai | 8 | Balandis 14, 2008 05:30 |
| Linux ar Windows ar abu! | Cew27 | Linux & Alternative OS | 3 | 1 vasaris 2008 19:13 |
| Windows vaikinas nori naudoti Linux | wolfx28 | Linux & Alternative OS | 8 | Rugpjūtis 27, 2007 01:59 |
| Temos įrankiai | |
| |