rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Pomoc! instaling Windows w Linuksie!

Reply

Narzędzia wątku
Old 27 grudnia 2008, 13:24
Członek grupy

Hej wszystkich "
Byłem tylko kilka rad, które chcą proszę. Ja się na zakup notebooka, które widziałem na ebuyer.com problem mam z nim jest to, że pochodzi z systemu operacyjnego Linux, w przeciwieństwie do systemu Windows. Więc co chciałbym to nie mogę zainstalować XP na to? Mam "Kopiuj" systemu Windows XP Professional z dodatkiem Service Pack 1 jest proste umieścić dysk i można iść dalej i istnieje o wiele więcej do niego potem to? I zostały również powiedział, że musi być sklepie kupił wersji XP jest to prawda? I tylko naprawdę używa go do oglądania filmów, podczas gdy w pociągu i muzyki w Internecie i rzeczywiście wydaje się dobra okazja do tego, co trzeba, tu jest link do it anyway.
http://www.ebuyer.com/product/145008
Każda pomoc lub poradę jest bardzo ceniona.
Ben
Old 27 grudnia 2008, 14:57
Moderator grupy

Twoja wersja XP powinien być dobrze, ale będziesz musiał zainstalować wszystkie sterowniki ponownie znaleźć tu

My System: Niektóre inne kochanka!

Procesor (y):
E8500 E0@4.1Ghz (akcji V)
Płyta główna:
BIOSTAR TPower I45
Pamięć RAM:
4GB OCZ PC2-8500 PLATINUM
Karta graficzna (y):
X1950 Pro
Karta dźwiękowa:
Hard Drive (s):
2
Optical Drive (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chłodzenie:
Big Typhoon VX
Sieć / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (y):
ACER X223W 22 "Widescreen 1680 × 105
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 29 grudnia 2008, 04:06
Członek grupy

Społecznego wojny - Dziękujemy za odpowiedź! Wystarczy, aby potwierdzić, należy zainstalować sterowniki, gdy notebook jest uruchomiony w systemie Linux? Albo należy zainstalować Win XP, a następnie pobrać sterowniki? A jak mogę się na temat instalowania go? Czy to tylko przypadek oddania dysku i ponownego uruchamiania? Mam zainstalowany system Windows, ale nie przez inne OS. Przepraszamy za wszelkie pytania i dziękujemy za pomoc.

Ben

ps to wszystkich kierowców na tej stronie? istnieją ładunki lol!
Old 29 grudnia 2008, 04:44
Członek grupy

Instalacja XP, należy zainstalować sterowniki (w XP). Do instalacji, wystarczy umieścić na dysku, należy przejść do menu i takie.

UWAGA! Kiedy mówi "Napisz ponad istniejących partycji?" czy coś takiego, wybierz Tak. To spowoduje wypisanie ponad Linux OS.

Basiclly tylko to, co on mówi, i youll be fine.
Old 29 grudnia 2008, 06:33
Członek grupy

Dzięki Chłopaki! i bez wątpienia będzie miał więcej pytań dla Ciebie w przyszłości!
Ben
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.