![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej wszystkich " Byłem tylko kilka rad, które chcą proszę. Ja się na zakup notebooka, które widziałem na ebuyer.com problem mam z nim jest to, że pochodzi z systemu operacyjnego Linux, w przeciwieństwie do systemu Windows. Więc co chciałbym to nie mogę zainstalować XP na to? Mam "Kopiuj" systemu Windows XP Professional z dodatkiem Service Pack 1 jest proste umieścić dysk i można iść dalej i istnieje o wiele więcej do niego potem to? I zostały również powiedział, że musi być sklepie kupił wersji XP jest to prawda? I tylko naprawdę używa go do oglądania filmów, podczas gdy w pociągu i muzyki w Internecie i rzeczywiście wydaje się dobra okazja do tego, co trzeba, tu jest link do it anyway. http://www.ebuyer.com/product/145008 Każda pomoc lub poradę jest bardzo ceniona. Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Twoja wersja XP powinien być dobrze, ale będziesz musiał zainstalować wszystkie sterowniki ponownie znaleźć tu
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Społecznego wojny - Dziękujemy za odpowiedź! Wystarczy, aby potwierdzić, należy zainstalować sterowniki, gdy notebook jest uruchomiony w systemie Linux? Albo należy zainstalować Win XP, a następnie pobrać sterowniki? A jak mogę się na temat instalowania go? Czy to tylko przypadek oddania dysku i ponownego uruchamiania? Mam zainstalowany system Windows, ale nie przez inne OS. Przepraszamy za wszelkie pytania i dziękujemy za pomoc. Ben ps to wszystkich kierowców na tej stronie? istnieją ładunki lol! |
|
| |||
| |||
| Instalacja XP, należy zainstalować sterowniki (w XP). Do instalacji, wystarczy umieścić na dysku, należy przejść do menu i takie. UWAGA! Kiedy mówi "Napisz ponad istniejących partycji?" czy coś takiego, wybierz Tak. To spowoduje wypisanie ponad Linux OS. Basiclly tylko to, co on mówi, i youll be fine. |
|
| |||
| |||
| Dzięki Chłopaki! i bez wątpienia będzie miał więcej pytań dla Ciebie w przyszłości! Ben |