menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Pomoc! instaling Windows cez Linux!

Reply

Thread Tools
Old 27.prosince 2008, 13:24
Člen Skupina

Default Pomoc! instaling Windows cez Linux!

Ahoj všetci '
Len som chcel jednu radu prosím. Já jsem sa pozrieme na kúpu notebooku, ktorý som videl na ebuyer.com problém som s ňou je, že je dodávaný s operačnom systéme Linux oproti Windows. Takže, čo by som rád, aby ne, je možné inštalovať XP na to? Mám "Kopírovať" Windows XP Professional s aktualizáciou Service Pack 1 je jednoduché dať disk a idete preč, alebo je tam omnoho viac, aby sa potom, že? A tiež som povedal, že musí byť shopu kúpil verziu XP, je to pravda? Já jen opravdu používať na sledovanie filmov a zároveň sa vlak na hudbu a na internete a naozaj sa javí ako dobrý kúpiť za to, čo potrebujem, tu je odkaz na to rovnako.
http://www.ebuyer.com/product/145008
Akákoľvek pomoc či radu, je veľmi cenený.
Ben
Old 27.prosince 2008, 14:57
Moderátor skupiny

Vaša verzia XP by mal byť v poriadku, ale budete musieť nainštalovať všetky ovládače znovu nájdená tady

Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!

Processor (s):
E8500 E0@4.1Ghz (zásoby voltů)
Základná doska:
Biostar TPower I45
Pamäť RAM:
4 GB OCZ PC2-8500 Platina
Grafické karty (s):
X1950 Pro
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
2
Optická mechanika (s):
LG GSA-DVD ± RW / DVD ± R / PhillipsDVDRW
Case / PSU:
IQute 0508ula/SILVERSTONE OP850
Chladenie:
Big Typhoon VX
Sieť / Internet:
Chorus / NTL 20MB
Monitor (s):
ACER X223W 22 "širokouhlý 1680 x 105
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 64bit
Old 29. decembra 2008, 04:06
Člen Skupina

Sociálna vojny - Ďakujem Vám za odpoveď! Len potvrdiť, mám nainštalovať ovládače, keď je notebook beží na Linuxe? Alebo mám nainštalovať Win XP a potom stiahnuť ovládače? A ako mám ísť o inštalácii to? Je to práve prípad uvedenie disku a reštartu? Nainstaloval jsem u okna, ale nikdy nad inými OS. Ospravedlňujeme sa za všetky otázky a ďakujem vám za vašu pomoc.

Ben

ps je to všetky ovládače na tejto stránke? so záťažou lol!
Old 29. decembra 2008, 04:44
Člen Skupina

Inštalácia XP, nainštalujte ovládače (v XP). Pre inštaláciu, stačí umiestniť disk, choďte cez menu a podobne.

POZNÁMKA! Keď sa hovorí "napiš nad existujúce?" alebo niečo takého, vyberte Áno. To bude písať na OS Linux.

Basiclly jednoducho robiť to, čo hovorí, a youll byť v pohode.
Old 29. decembra 2008, 06:33
Člen Skupina

Vďaka Chlapci! Nepochybujem o tom bude mať aj ďalšie otázky vám v budúcnosti!
Ben
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Prechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook haysey9 Operačné systémy Windows 6 17. február 2009 16:39
Linux pre Windows CodeFreakC Linux & Alternatívne OS 7 12. novembra 2008 15:49
Hotmail po instaling AVG 8.0 mpenney Webových prehliadačov & FTP Klienti 8 14. apríla 2008 05:30
Linux alebo Windows alebo oboje! Cew27 Linux & Alternatívne OS 3 1. februára 2008 19:13
Windows chlap chce používať linux wolfx28 Linux & Alternatívne OS 8 27. augusta 2007 01:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.