![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci ' Len som chcel jednu radu prosím. Já jsem sa pozrieme na kúpu notebooku, ktorý som videl na ebuyer.com problém som s ňou je, že je dodávaný s operačnom systéme Linux oproti Windows. Takže, čo by som rád, aby ne, je možné inštalovať XP na to? Mám "Kopírovať" Windows XP Professional s aktualizáciou Service Pack 1 je jednoduché dať disk a idete preč, alebo je tam omnoho viac, aby sa potom, že? A tiež som povedal, že musí byť shopu kúpil verziu XP, je to pravda? Já jen opravdu používať na sledovanie filmov a zároveň sa vlak na hudbu a na internete a naozaj sa javí ako dobrý kúpiť za to, čo potrebujem, tu je odkaz na to rovnako. http://www.ebuyer.com/product/145008 Akákoľvek pomoc či radu, je veľmi cenený. Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vaša verzia XP by mal byť v poriadku, ale budete musieť nainštalovať všetky ovládače znovu nájdená tady
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Sociálna vojny - Ďakujem Vám za odpoveď! Len potvrdiť, mám nainštalovať ovládače, keď je notebook beží na Linuxe? Alebo mám nainštalovať Win XP a potom stiahnuť ovládače? A ako mám ísť o inštalácii to? Je to práve prípad uvedenie disku a reštartu? Nainstaloval jsem u okna, ale nikdy nad inými OS. Ospravedlňujeme sa za všetky otázky a ďakujem vám za vašu pomoc. Ben ps je to všetky ovládače na tejto stránke? so záťažou lol! |
|
| |||
| |||
| Inštalácia XP, nainštalujte ovládače (v XP). Pre inštaláciu, stačí umiestniť disk, choďte cez menu a podobne. POZNÁMKA! Keď sa hovorí "napiš nad existujúce?" alebo niečo takého, vyberte Áno. To bude písať na OS Linux. Basiclly jednoducho robiť to, čo hovorí, a youll byť v pohode. |
|
| |||
| |||
| Vďaka Chlapci! Nepochybujem o tom bude mať aj ďalšie otázky vám v budúcnosti! Ben |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Prechod k systému Windows XP z Linuxu na Netbook | haysey9 | Operačné systémy Windows | 6 | 17. február 2009 16:39 |
| Linux pre Windows | CodeFreakC | Linux & Alternatívne OS | 7 | 12. novembra 2008 15:49 |
| Hotmail po instaling AVG 8.0 | mpenney | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 8 | 14. apríla 2008 05:30 |
| Linux alebo Windows alebo oboje! | Cew27 | Linux & Alternatívne OS | 3 | 1. februára 2008 19:13 |
| Windows chlap chce používať linux | wolfx28 | Linux & Alternatívne OS | 8 | 27. augusta 2007 01:59 |
| Thread Tools | |
| |