![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
Хеј свима '
ЈА је праведан у недостатку неке савете молим вас. Ја сам хандсоме код купујући свеске коју сам видео на ебуыер.цом проблем имам са њом је што долази са Линукс оперативни систем, за разлику од прозора. Па што бих волео да се не могу инсталирати КСП на њега? Имам "Копирај", Уиндоус КСП Профессионал са пакетом допуна Сервице Пацк 1 је то једноставно ставите диск и даље идете или је тамо много више на то онда то? И ја такође су рекли да то мора бити схоп куповине верзију КСП је то истина? Ја ћу само стварно користити га за гледање филмова, док се на воз и музику на интернету и стварно изгледа као добар посао за оно што ми треба, овде је линк за то свеједно. хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/145008 Било каква помоћ или савет је много поштовати. Бен |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ваша верзија КСП требао би бити у реду, али ћете морати да инсталирате све дривер поново пронађено овде
Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
|
|||
|
|||
|
Социал ратовања - Хвала Вам на Вашем одговору! Довољно је да потврдите да инсталирате управљачке програме, а преносник је трчање на Линукс? Или бих требао инсталирати уин КСП, а затим скинути дривер? А како ја одлазим о инсталирању то? Да ли је то само код стављања диска и поновног покретања оперативног сушта? Имам инсталиран Уиндоус пре него никад преко других ОС. Жао ми је за сва питања и хвала вам за ваша помоћ.
Бен пс је ли све дривер на тој страници? постоје оптерећења лол! |
|
|
|||
|
|||
|
Инсталирај КСП, а затим инсталирајте управљачке програме (у КСП). За инсталацију, једноставно ставите дискету у, прођете кроз мени и таква.
НАПОМЕНА! Када се каже "Напишите преко постојеће партиције?" или нешто слично, изаберите Да. То ће писати на Линукс ОС. Басицллы само да учини оно што каже и ыоулл бити у реду. |
|
|
|||
|
|||
|
Хвала момци! без сумње ћу имати још питања за тебе у будућности!
Бен |