![]() |
|
| |||
| |||
| Selam tüm ' Sadece biraz tavsiye lütfen isteyen oldu. Bir defter ben ebuyer.com Bunu ile konu üzerinde gördük satın bakıyorsun ki Windows yerine Linux işletim sistemi ile gelmektedir. Ben ne istiyorum için bunu üzerine XP kurabilir mi? Bir "Kopya" Windows Service Pack 1 ile profesyonel XP ise basit ve size gidin ya da daha çok şey ise disk koymak o? Ve ben de bir dükkan XP sürümü satın gerektiğini söyledi edilmiştir bu doğrudur? Ben sadece gerçekten gerçekten tren müzik ve internet üzerinden film da izlemek için kullanmadan olacak ve ne ihtiyacınız için iyi bir satın alma gibi görünüyor, Burada bir bağlantı olduğunu zaten. http://www.ebuyer.com/product/145008 Herhangi bir yardım veya tavsiye büyük appreciated. Ben |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| XP sürümü için sorun olmaz, ancak yine bulunamadı tüm sürücüleri yüklemeniz gerekir burada
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Sosyal savaş - Cevabınız için teşekkür ederiz! Sadece ben sürücüleri ise dizüstü Linux üzerinde çalışan yüklemeniz gerekir onaylamak için? Yoksa XP kazanmak ve daha sonra sürücülerini yüklemeyi kurmak gerekir? Ve nasıl hakkında kurmaktır gidiyorsun? Sadece disk ve yeniden açmaktır koyarak bir durumda mı? Daha önce, fakat bir başka işletim sistemi hiç üzerine Windows yüklü. Tüm sorularınız için üzgünüm ve yardım için teşekkür ederim. Ben PS bu sayfadaki tüm sürücüleri nedir? Orada yükler lol var! |
|
| |||
| |||
| XP Kur THEN yükleyin sürücüleri XP (olarak). Yüklemek için, sadece, disk koymak menü ve böyle geçer. NOT! Ne zaman "mevcut bölüm üzerinde Bana diyor?" böyle falan, evet seçin. Bu da Linux işletim sistemi üzerine yazacak. Basiclly sadece yapmak ne diyor ve yoluna youll. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler Çocuklar! şüphesiz i gelecekte sizin için daha fazla soru olacaktır! Ben |
![]() |
|
| Bookmarks |