![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всім привіт! ' Я просто бажаючі кілька порад, будь ласка. Я дивлюся на покупку ноутбука, який я бачив на ebuyer.com питання я з ним в тому, що вона поставляється з Linux операційна система, а не Windows. Так що я б не хотів, щоб це я можу встановити XP на нього? У мене є "копії" Windows XP Professional з пакетом оновлень 1 це просте поставити диск і в гостях ви йдете або є набагато більше ж тоді? І я також сказав, що він повинен бути магазин купили версію XP це правда? Я тільки реально використовувати його для перегляду фільмів у той час як на музичний поїзд і Інтернету, і дійсно здається, що гарною покупкою за те, що мені потрібно, ось посилання на нього у будь-якому випадку. http://www.ebuyer.com/product/145008 Будь-яка допомога або рада високо ціную. Бена |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ваша версія XP повинна бути тонкою, але ви повинні встановити всі драйвери знову знайшли тут
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Соціальна війна - Спасибо за ответ! Просто для підтвердження потрібно встановити драйвери, а ноутбук працює на Linux? Або я повинен встановити Win XP, а потім завантажити драйвера? І як я можу йти про його встановленням? Невже це всього лише справа здачі диска і перезавантаження? Я встановив Windows і раніше, але ніколи над іншою ОС. Вибачте за всі питання і дякуємо вам за вашу допомогу. Бена PS це все драйвера на цій сторінці? є навантажень LOL! |
|
| |||
| |||
| Встановити XP, а потім встановити драйвери (в XP). Для установки, просто покласти диск в, проходять через мене й такі. УВАГА!! Коли він каже: "Напиши в порівнянні з існуючим розділом"? або щось подібне до цього, виберіть Так. Це буде писати поверх ОС Linux. Basiclly робити те, що він говорить і Youll буде добре. |
|
| |||
| |||
| Спасибо ребята! Я, звичайно, буде мати більше питань до вас у майбутньому! Бена |