![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
ahoj, právě dostal kopii Vista 64bit Home Premium OEM, se pokusil nainstalovat tím, že na disku a to přijde až s nastavením nelze spustit tuto verzi operačního systému, nainstalujte si prosím okna bootování z instalačního média!
může mi někdo říct, jak to udělat? Snažil jsem se dát DVD / CD disku jako první bootovací zdroj v bios ale to nefunguje? pomoci s tímto much appreciated na zdraví |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Vložte CD a restartujte počítač, pokud je CD je nastavena jako 1. bootovací zařízení, budete vyzváni k hit klávesy pro spuštění systému z CD.
|
|||
|
|||
|
vložil jsem CD-ROM jako č. 1 v boot seznamu v bios ale to je ještě zavedení z pevného disku?? nějaké nápady, jak to opravit?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Bude se říkat při bootování "stiskněte libovolnou klávesu nyní startu z cd"
Sledujte se, že pro
|
|
|
|||
|
|||
|
Snažil jsem se všechny výše uvedené bez úspěchu!
I am running Core 2 Duo 6400 na základní desce MSI P965 Neo. když zapnu počítač na to přijde až s MSI grafiku a pak se mě ptá, stisknout F1 pokračovat, když jsem se po stisknutí klávesy F1 to prostě načte do Windows XP, mi nedává možnost, aby náklad z CD! Pokud i vypnout pevný disk v biosu by to práci, nebo si myslíte, že by to nebyl dobrý nápad? veškeré informace o této chtěl bych být ocenil chris |