![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχεις μόνο ένα αντίγραφο των Vista 64bit Home Premium ΟΕΜ, προσπάθησαν να εγκαταστήσετε με την τοποθέτηση στο δίσκο και αυτό έρχεται με την εγκατάσταση δεν μπορεί να τρέξει αυτή η έκδοση του λειτουργικού συστήματος μπορείτε να εγκαταστήσετε τα Windows κατά την εκκίνηση από την εγκατάσταση των μέσων ενημέρωσης! μπορεί κάποιος να μου πει πως εγώ κάνω αυτό; Έχω προσπαθήσει να θέσει dvd / cd drive bootable ως πρώτη πηγή στο BIOS, αλλά αυτό δεν λειτουργεί; οποιαδήποτε βοήθεια με αυτό much appreciated εις υγεία |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τοποθετήστε το CD του και επανεκκίνηση του υπολογιστή, όσο το CD έχει οριστεί ως η 1η συσκευή εκκίνησης θα σας ζητηθεί να χτυπήσει ένα πλήκτρο για εκκίνηση από το CD.
| |||
| |||
| Έχω θέσει cd rom drive μου ως Νο 1 στην λίστα εκκίνησης στο BIOS, αλλά εξακολουθεί να είναι η εκκίνηση από το σκληρό δίσκο;;; καμία ιδέα πώς να το διορθώσω αυτό; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα πω ότι κατά την εκκίνηση "πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο τώρα για εκκίνηση από CD" Κρατήστε ένα μάτι έξω για το
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Έχω δοκιμάσει όλα τα παραπάνω δεν με επιτυχία! Είμαι εκτελεί ένα Core 2 Duo 6400 με MSI P965 Neo μητρική πλακέτα. πότε εγώ τη σειρά του τον υπολογιστή σε αυτό έρχεται με το MSI γραφικό και στη συνέχεια να είμαι το πλήκτρο F1 για να συνεχίσει, όταν το πλήκτρο F1 απλώς φορτώνει τα Windows XP και δεν μου δίνει καμία επιλογή για να φορτώσει από το CD-ROM! αν μπορώ να απενεργοποιήσετε το σκληρό δίσκο στο BIOS αυτό το έργο θα νομίζετε ότι ή θα αυτό δεν είναι καλή ιδέα; τυχόν πληροφορίες για αυτό θα εκτιμηθεί chris |