![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi, samo je dobio kopiju Vista 64bit Home Premium OEM su pokušali instalirati stavljanjem u diska i dolazi s setup ne može se izvoditi ovu verziju operacijskog sustava Windows molimo instalirajte by booting instalirati iz medija! može bilo tko reći mene kako to učiniti? Pokušao sam staviti DVD / CD drive bootable kao prvi izvor u BIOS ali to ne radi? bilo koji pomoć sa ovaj velik dio poštovati živjeli |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stavite u CD-a i ponovno pokrenete računalo, dok se CD postavljen kao 1. boot uređaj vas će se tražiti da pritisnete bilo koju tipku za boot s CD-a.
| |||
| |||
| sam svoga CD-ROM pogon, kako ne 1 u boot list in bios ali je još uvijek booting from hard disk? bilo koji ideja kako to škripac ovaj? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To će reći kada booting ", pritisnite bilo koju tipku sada to čizma from CD-a" Imajte na oku za koji
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Pokušao sam sve gore navedene bez uspjeha! Ja sam je pokrenut core 2 duo 6400 na MSI P965 Neo matična ploča. kad uključite računalo na Internet dogoditi se sa MSI grafičke i onda me pita da pritisnite F1 za nastavak, kada sam ga samo pritisnite F1 opterećenja Windows XP gore i ne daj mi bilo koju opciju load from CD! ako ja deaktiviramo hard disk u bios bi taj posao da li mislite ili bi ovo nije dobra ideja? bilo koja informacija o to bi bilo poštovati Chris |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows Vista 32bit> 64bit Upgrade | Ozzie82 | Windows Operating Systems | 8 | 19 rujan 2009 12:52 |
| Koji je najbolji način da se o instaliranju 64bit Vidik Over My 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows Operating Systems | 3 | 25. svibanj 2009 08:58 |
| 32bit XP i 64bit Vista OS | rrico18 | Windows Operating Systems | 3 | 22. prosinac 2008 10:54 |
| Što je razlika između Windows Vista 32bit i 64bit? | hitman0042 | Windows Operating Systems | 2 | 24. studeni 2008 01:14 |
| Vista 32Bit ili 64bit?? | Gromovnik | Windows Operating Systems | 8 | 17. Ruj 2007 05:58 |
| Thread Tools | |
| |