![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי, יש לי רק עותק של Vista Home Premium 64bit OEM, ניסו להתקין על ידי מתקין דיסק זה בא עם ההתקנה לא ניתן להריץ גירסה זו של מערכת ההפעלה יש להתקין Windows על ידי התקשורת להתקין באתחול מ! מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה? ניסיתי לשים DVD / כונן CD כמקור האתחול הראשון ב-BIOS אבל זה לא עובד? כל עזרה עם זה הרבה להערכה לחיים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מכניסים את תקליטור ו לאתחל את המחשב, כל עוד את תקליטור מוגדר ההתקן 1st האתחול תתבקש להכות מפתח כדי לבצע אתחול מהתקליטור.
| |||
| |||
| יש לי את כונן CD ROM שלי לא כמו 1 ברשימת האתחול ב-BIOS אבל זה עדיין באתחול מכונן קשיח??? רעיונות איך לתקן את זה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה אומר כאשר באתחול "עכשיו הקש על מקש כלשהו כדי לבצע אתחול מהתקליטור" לפקוח עין על זה
|
| |||
| |||
| ניסיתי את כל האמור לעיל ללא הצלחה! אני מפעיל Core 2 Duo 6400 על לוח האם MSI P965 Neo. כאשר אני מדליק את המחשב על זה בא עם ה-MSI גרפי ואז מבקש ממני להמשיך הקש F1, הקש F1 כאשר אני טוען את זה רק את Windows XP ולא נותן לי שום אפשרות לטעון מכונן התקליטורים! אם אני להשבית את הכונן הקשיח ב-BIOS זה היה עובד אתה חושב או לא זה לא יהיה רעיון טוב? כל מידע על זה יהיה מוערך כריס |