![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, just got Vista kopija 64bit Home Premium OEM bandė įdiegti parengiant diską ir ji ateina prie setup negali paleisti šią operacinę sistemą, įdiekite langų atsisiuntimas iš install media versija! Can anyone tell me how I do this? Aš bandė įdėti DVD / CD-ROM, kaip pirmą įkrovos kodą į BIOS, bet tai neveikia? bet šiuo much appreciated Pagalba į sveikatą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įdėkite CD ir perkraukite kompiuterį, jei diskas yra nustatytas kaip 1. Droselio jūsų bus paprašyta, kad jis pasiektų klavišą, kad paleisti iš CD.
| |||
| |||
| Włożyłem mano CD-ROM drive, kaip įkelti sąrašą BIOS Nr 1, bet ji vis dar Atsisiuntimas iš kietojo disko? idėjų, kaip išspręsti šią problemą? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis pasakys Paleidus "Paspauskite bet kurį klavišą dabar boot from CD" Saugoti akis iš to
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Aš išbandžiau visus aukščiau jokių sėkmės! Aš einu Core 2 Duo 6.400 apie MSI P965 Neo plokštę. kai aš įjungti kompiuterį, jis atvyksta su MSI, grafikos ir tada prašo manęs paspauskite F1, kad tęsti, paspauskite klavišą F1, kai aš jį tik krovinius iki "Windows XP", o ne duoti man kokių nors galimybė krauti iš CD-ROM! jei galiu išjungti kietąjį diską BIOS, tai šį darbą manote, ar būtų taip nėra gera idėja? bet tai būtų vertinama informacija Chris |