![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
hi, just got kopię Vista 64bit Home Premium OEM, starałem się zainstalować poprzez wprowadzenie dysku i wyjdzie z instalacji nie można uruchomić tej wersji systemu operacyjnego należy zainstalować Windows, uruchamiając system z nośnika instalacyjnego!
może ktoś mi powiedzieć jak to zrobić? Starałem się umieścić DVD / CD Drive jako pierwszy bootowalny źródło w BIOS-ie, ale to nie działa? jakiejkolwiek pomocy z tym bardzo doceniane wiwaty |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Włóż dysk CD i uruchom ponownie komputer, tak długo jak CD jest ustawione jako 1-sze urządzenie rozruchowe zostaniesz poproszony trafić kluczem do uruchamiania z płyty CD.
|
|||
|
|||
|
Włożyłem moje CD ROM jako nr 1 na liście uruchamiania w BIOS-ie, ale wciąż jest uruchamianie z dysku twardego?? jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pojawi się przy ładowaniu "naciśnij dowolny klawisz, teraz uruchomić z dysku CD"
Obserwuj, w tym
Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
|
|||
|
|||
|
Próbowałem wszystkie powyższe bez powodzenia!
Używam Core 2 Duo 6400 na płycie głównej MSI P965 Neo. po włączeniu komputera pojawia się na nim z MSI graficzne, a następnie każe mi się klawisz F1, aby kontynuować, po naciśnięciu F1 to tylko ładuje się Windows XP i nie daje mi żadnych możliwości, aby załadować z dysku CD! jeśli mogę wyłączyć dysk w BIOS tej pracy myślisz, czy nie będzie to dobry pomysł? żadnych informacji na ten byłoby mile widziane chris |