![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj, práve dostal kópiu Vista 64bit Home Premium OEM, sa pokúsil nainštalovať tým, že na disku a to príde až s nastavením nedá spustiť túto verziu operačného systému, nainštalujte si prosím okná bootovanie z inštalačného média! môže mi niekto povedať, ako to urobiť? Snažil som sa dať DVD / CD disku ako prvý bootovací zdroj v bios ale to nefunguje? pomôcť s týmto much appreciated na zdravie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vložte CD a reštartujte počítač, ak je CD je nastavená ako 1. bootovacie zariadenie, budete vyzvaní na hit klávesy pre spustenie systému z CD.
| |||
| |||
| vložil som CD-ROM ako č 1 v boot zozname v bios ale to je ešte zavedenie z pevného disku?? nejaké nápady, ako to opraviť? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bude sa hovoriť pri bootovaní "stlačte ľubovoľný kláves teraz štarte z cd" Sledujte sa, že pre
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Snažil som sa všetky vyššie uvedené bez úspechu! I am running Core 2 Duo 6400 na základnej doske MSI P965 Neo. když zapnu počítač na to príde až s MSI grafiku a potom sa ma pýta, stlačiť F1 pokračovať, keď som sa po stlačení klávesy F1 to jednoducho načíta do Windows XP, mi nedáva možnosť, aby náklad z CD! Ak aj vypnúť pevný disk v biosu by to prácu, alebo si myslíte, že by to nebol dobrý nápad? všetky informácie o tejto chcel by som byť ocenil chris |