![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок, само је добио копију Виста 64бит Хоме Премиум ОЕМ су покушали инсталирати стављањем у диска и долази са сетуп не може се изводити ову верзију оперативног система Уиндоус молимо инсталирајте бы боотинг инсталирати из медија! моћи било ко реците ми како то да урадите? Покушао сам ставити ДВД / ЦД дриве боотабле као први извор у БИОС али то не ради? било који помоћ с данашји велик део поштовати живели |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ставите у ЦД-а и поново покренете рачунар, док се ЦД постављен као 1. боот уређај вас ће се тражити да притиснете било који тастер за боот са ЦД-а.
| |||
| |||
| сам свога ЦД-РОМ погон, како не 1 у боот лист ин БИОС-али је још увек боотинг фром хард диск? било који идеја како за шкрипац данашји? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То ће рећи када боотинг ", притисните било који тастер сада то чизма из ЦД-а" Имајте на оку за који
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Покушао сам све горе наведене без успеха! Ја сам је покренут цоре 2 дуо 6400 на МСИ П965 Нео матична плоча. кад укључите рачунар на то догодити се са МСИ графичке и онда ме пита да притисните Ф1 за наставак, када сам га само притисните Ф1 оптерећења Уиндоус КСП горе и не дај ми било коју опцију лоад фром ЦД! ако ја онемогућавамо хард диск у БИОС-би тај посао да ли мислите или би ово није добра идеја? било која информација о то би било поштовати Цхрис |