![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| merhaba, sadece disk koyarak yüklemek için çalıştık 64bit Home Premium OEM uzak manzara bir kopyasını aldım ve kurulum ile işletim sisteminden medya kurmak boot Windows yüklemek lütfen bu sürümü yayınlanmaz kadar geliyor! herkes Bunu nasıl söyleyebilir misiniz? Ben DVD koymak denedi / cd sürücü BIOS'ta ilk boot kaynağı olarak bu işe yaramazsa? Bu çok takdir ile ilgili yardım peynir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir CD koy ve bilgisayar yeniden başlatılıyor sürece, CD çarpmamasına istenir olacak 1. önyükleme aygıtı olarak ayarlanmış bir CD'den önyükleme yapmak için tuşuna basın.
| |||
| |||
| Ben 1 BIOS'ta önyükleme listesinde olarak CD ROM sürücü koydum ama hala sabit sürücüden önyükleme nedir?? herhangi bir fikir nasıl bu sorunu gidermek için? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu zaman boot "Şimdi açılış cd den herhangi bir tuşa basın" diyecekler Bunun için bir dikkat edin
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Hiçbir başarı tüm yukarıdaki ile çalıştık! Ben MSI P965 Neo anakart üzerinde Core 2 Duo 6400 kullanıyorum. ne zaman i üzerinde PC çevirmek MSI grafik ve sonra gelir bana, ne zaman i Windows XP kadar F1 sadece yükler basın devam etmek için F1 tuşuna basın bana bir seçenek CD sürücüsünden yük vermiyor sorar! Eğer BIOS i devre dışı bırakmak için sabit disk bu iş yapar veya düşünüyorsanız bu iyi bir fikir olmaz? Bu büyük mutluluk duyacağız herhangi bir bilgi Chris |
![]() |
|
| Bookmarks |