![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, тільки що отримав копії Vista Home Premium 64bit OEM, намагалися встановити шляхом створення диска і він приходить з установки не вдається запустити цю версію операційної системи, необхідно встановити Windows, завантажившись з інсталяційного носія! може хто-небудь сказати мені, як мені це зробити? Я спробував покласти DVD / CD-диск в якості першого завантажувального джерело в BIOS, але це не працює? будь-яка допомога в цьому високу оцінку ура |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вставте компакт-диск і перезавантажте комп'ютер у комп'ютері, до тих пір, як КР встановлений як 1st Boot Device вам буде запропоновано Натисніть клавішу для завантаження з компакт-диска.
| |||
| |||
| Я поклав компакт-дисків як № 1 у списку завантаження в BIOS, але це ще завантаження з жорсткого диска?? будь-які ідеї, як це можна виправити? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Він буде говорити при завантаженні "Натисніть будь-яку клавішу для завантаження тепер з CD" Слідкуйте за що
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Я пробував все вище, не успіх! Я йду Core 2 Duo 6400 на материнській платі MSI P965 Neo. при включенні ПК на ньому з'являється з MSI графічні і потім попросила мене натиснути F1, щоб продовжити, коли я натискаю F1 це просто навантаження до Windows XP і не дати мені можливість завантаження з компакт-дисків! якщо я відключення жорсткого диска в BIOS буде робити цю роботу ви думаєте, чи ж цього не буде гарною ідеєю? будь-яка інформація з цього питання буде оцінили Кріс |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows Vista 32bit> 64bit оновлення | Ozzie82 | Операційні системи Windows | 8 | 19 вересня 2009 12:52 |
| Що краще за все ходити установки 64bit Vista 32bit Over My Vista? | Theresonly1 | Операційні системи Windows | 3 | 25 травня 2009 08:58 |
| 32bit XP і Vista 64bit OS | rrico18 | Операційні системи Windows | 3 | 22 грудня 2008 10:54 |
| Що різниця між Windows Vista 32bit і 64bit? | hitman0042 | Операційні системи Windows | 2 | 24 листопада 2008 01:14 |
| Vista, 32bit чи 64bit??? | Громовержець | Операційні системи Windows | 8 | 17 вересня 2007 05:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |