![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i im potíže i otřela ubuntu ale vlevo grub tak i třeba nainstalovat Windows zavadece se dostat do okna, Jak to udělat?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot z vašeho nainstalovat CD nebo disketě, zvolte možnost opravit, spusťte konzolu pro zotavení, zadejte příkaz fixmbr a Windows zavaděč nainstalován. Také dělám novou instalaci oken přeinstalovává zavadece.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ach, promiňte. Myslel jsem, že jste mluvili o XP. Zdá se, že stránky mají dobré informace o něm. Já bych si myslel, že nahrávání zavádecího oddíly z Vista DVD by byly proti T a Cs když Užitečné najít stejně pro Vista problémy obecně.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jen jsem napsali biitsex.exe / fixmbr abd Voila |
|
| |||
| |||
| biitsex.exe ????? To jsem nikdy neslyšel, že.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| bootsec nebo něco takového |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Cew27
Vím, že jste tříděny mimo váš problém, ale jen divili, pokud si jsou vědomi nebo používají VistaBootPro I use to všechno čas na duální boot set up a to funguje velice dobře ..... a je to zdarma ![]() Je to mrtvý snadné používání, funguje ve všech OS Windows je, vám umožňuje změnit výchozí OS, nastavit odpočítávání atd. ..... velmi použitelné. Můj systém: Domů Kompiluje
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Zavaděč po odstranění O / S? | mctw | Operační systémy Windows | 0 | 14. června 2009 11:52 |
| Jaký je nejlepší způsob, jak to chodí Instalace Vista 64bit můj Vista 32bit? | Theresonly1 | Operační systémy Windows | 3 | 25. května 2009 08:58 |
| Problémy Instalace Vista 64 Bit | Rapolyne | Operační systémy Windows | 6 | 4. listopadu 2008 12:06 |
| XP na Vista bez instalace | max11 | Operační systémy Windows | 2 | 7 dubna 2008 15:59 |
| Problémy zavadece | ameturpoet | Operační systémy Windows | 8 | 31 října 2007 13:38 |
| Thread Nástroje | |
| |