![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| καλά im έχοντας προβλήματα i σκουπίζονται ubuntu αλλά αριστερά grub έτσι πρέπει να εγκαταστήσετε τα Windows bootloader για να πάτε στο παράθυρα Πώς μπορώ να το κάνετε αυτό;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ξεκινήστε από την εγκατάσταση του CD ή μια δισκέττα, επιλέγουν την επιλογή επισκευής, εκτελέστε Recovery Console, πληκτρολογήστε Fixmbr και το Windows bootloader θα εγκατασταθεί. Επίσης, κάνει μια νέα εγκατάσταση των Windows επανεγκαθιστά το bootloader.
|
| |||
| |||
| αυτό ακριβώς που βρέθηκαν http://neosmart.net/wiki/display/EBC...r + + από το DVD + |
|
| |||
| |||
| Α, συγνώμη. Νόμιζα πως επρόκειτο για XP. Το site φαίνεται να έχει καλές πληροφορίες για αυτήν. Θα πίστευα ότι το uploading εκκίνησης τμήματα του Vista DVD θα ήταν κατά της T και αν Cs Χρήσιμα βρει ούτως ή άλλως για Vista προβλήματα εν γένει.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Απλά δακτυλογραφηθεί biitsex.exe / Fixmbr Abd ιδού |
|
| |||
| |||
| biitsex.exe ????? Δεν του.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| bootsec ή κάτι τέτοιο |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Cew27
Ξέρω ότι έχουν διευθετηθεί το πρόβλημα τώρα, αλλά απλώς αναρωτήθηκε αν γνωρίζουν ή έχουν χρησιμοποιηθεί VistaBootPro Θα χρησιμοποιήσετε αυτήν τη φορά για όλα τα διπλής εκκίνησης που ups και λειτουργεί πολύ καλά ..... και είναι δωρεάν ![]() Είναι νεκρός απλός στη χρήση, λειτουργεί σε όλα τα διαδεδομένα λειτουργικά συστήματα Windows της, σας επιτρέπει να αλλάξετε το προεπιλεγμένο λειτουργικό σύστημα, που έχει την αντίστροφη μέτρηση κ.λπ. ..... πολύ ωφέλιμο. Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε
|