![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dobro im imaju problema i izbrisala ubuntu ali lijevo grub, pa mi morate instalirati bootloader prozora do prozora kako mogu učiniti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot from tvoj instalirati CD ili disketu, izaberite opciju Popravak, pokrenite Recovery Console, vrstu i FIXMBR Windows bootloader će biti instalirana. Također radiš novu instalaciju sustava Windows ponovo instalira u bootloader.
|
| |||
| |||
| pravedan postaviti ovaj http://neosmart.net/wiki/display/EBC...r + od + na + DVD |
|
| |||
| |||
| Ah, ispričavam se. Mislio sam da ste bili pričaju XP. Tom mjestu izgleda kao da imaju dobre informacije o tome. Ja bi mislio da slanjem boot dijelovi Vidik DVD bi bio protiv T i Cs iako Korisne pronaći anyway Vista za probleme u cjelini.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| JA pravedan kucanog biitsex.exe / fixmbr abd opa |
|
| |||
| |||
| biitsex.exe ????? Nikad čuo za to.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| bootsec ili nešto slično |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Cew27
Znam da se redaju se sada vaš problem, ali samo ako ste pitali svjesni ili su korišteni VistaBootPro Koristim ovu svih vremena za set up dual boot i to radi jako dobro ..... i to je BESPLATNO ![]() To je mrtvo jednostavan za uporabu, radi na svim Windows OS-a, omogućava vam da promijenite zadani OS, postavili odbrojavanje itd. ..... vrlo useable. My System: Početna Build
|