![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| jól im problémák i megtörölte ubuntu de bal grub Szóval kell telepíteni a Windows bootloader, hogy a Windows hogyan tudom ezt megtenni?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot az Ön telepítheti CD-ről vagy a floppy, válassza a javítási lehetőséget, fuss helyreállítási konzolt, írja be a fixmbr és a Windows bootloader lesz telepítve. Szintén ezt a újonnan telepített Windows újratelepíti a bootloader.
|
| |||
| |||
| Csak ezt találtam http://neosmart.net/wiki/display/EBC...r + a + a + DVD |
|
| |||
| |||
| Jaj, bocsánat. Azt hittem, hogy beszélek XP. Ez a telephely úgy tűnik, hogy nem jó információk azt. Azt gondolta volna, hogy feltölteni a boot szakaszain a Vista lett volna a T és Cs bár Hasznos találni egyébként a Vista problémák általában.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| I just typed biitsex.exe / fixmbr abd Voila |
|
| |||
| |||
| biitsex.exe ????? Soha nem hallottam róla.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| bootsec vagy valami ilyesmi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Cew27
Tudom, hogy vannak rendezve ki a probléma, csak csodálkoztam, ha tisztában vagy a használt VistaBootPro Használhatom ezt az időt a dual boot meghatározott vállalkozást, és azt nagyon jól ..... és ez ingyenes ![]() A halott egyszerűen használható, működik az összes Windows operációs rendszer van, lehetővé teszi, hogy az alapértelmezett operációs rendszer, egy visszaszámlálás, stb ..... Nagyon hasznos. My System: Home Testfelépítés
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Bootloader eltávolítása után O / S? | mctw | A Windows operációs rendszerek | 0 | 14. június 2009 11:52 |
| Mi a legjobb módja annak, hogy tájékoztasson telepítése Vista 64bit Vista 32bit fölött? | Theresonly1 | A Windows operációs rendszerek | 3 | 25. május 2009 08:58 |
| Problémák telepítése 64 bites Vista | Rapolyne | A Windows operációs rendszerek | 6 | 4. november 2008 12:06 |
| XP a Vista telepítése nélkül | max11 | A Windows operációs rendszerek | 2 | 7. április 2008 15:59 |
| Bootloader problémák | ameturpoet | A Windows operációs rendszerek | 8 | 31. október 2007 13:38 |
| Téma eszközök | |
| |