![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| גם אני נתקל בבעיות IM מנוגב Ubuntu אבל עזבו את זה אני צריך לחפור כדי להתקין את Windows bootloader להגיע חלונות איך אני יכול לעשות את זה?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את התקן האתחול של תקליטור או דיסקט, לבחור את אפשרות התיקון, הפעל את מסוף השחזור, הקלד fixmbr ו-Windows bootloader תותקן. כמו כן עושה התקנה חדשה של Windows reinstalls על bootloader.
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| אה, סליחה. חשבתי שאתה מדבר על XP. אתר זה נראה טוב יש מידע על זה. הייתי חשב כי העלאת האתחול קטעי ה-DVD של Vista היה נגד T ו Cs למרות בכל זאת למצוא מידע שימושי עבור Vista בעיות בכלל.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| אני רק הקלדת biitsex.exe / fixmbr עבד voila |
|
| |||
| |||
| biitsex.exe ????? מעולם לא שמעתי על זה.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| bootsec או משהו כזה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Cew27
אני יודע שיש לך את הבעיה מיון עכשיו, אלא רק תוהה אם אתה מודע או השתמשו VistaBootPro אני משתמש זה כל הזמן עבור אתחול כפול בחר UPS וזה עובד טוב מאוד ..... וזה בחינם ![]() הוא מת פשוט לשימוש, פועלת בכל מערכת הפעלה של Windows, מאפשרת לך לשנות את ברירת המחדל של מערכת ההפעלה, לקבוע ספירה לאחור ועוד ..... מאוד useable. המערכת שלי: בניית הבית
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Bootloader לאחר הסרת O / S? | mctw | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 14th יוני 2009 11:52 |
| מהי הדרך הטובה ביותר ללכת על התקנת Vista דרך אזור 64bit Vista 32bit? | Theresonly1 | מערכות ההפעלה Windows | 3 | ה -25 במאי 2009 08:58 |
| בעיות התקנת Vista 64 סיביות | Rapolyne | מערכות ההפעלה Windows | 6 | 4th נובמבר 2008 12:06 |
| XP ל Vista בלי להתקין | max11 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 7 אפריל 2008 15:59 |
| בעיות Bootloader | ameturpoet | מערכות ההפעלה Windows | 8 | 31 אוקטובר 2007 13:38 |
| שרשרת כלים | |
| |