![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ir jiems kyla problemų aš nuvaloma Ubuntu, bet ji paliko grub kad man reikia įdiegti "Windows bootloader patekti į Windows Kaip aš galiu tai padaryti?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot from CD arba įdiegti savo diskelį, pasirinkti taisymo parinktį, paleisti atkūrimo konsolę, įveskite FIXMBR ir Windows bootloader bus įdiegtas. Taip pat daro nauja diegti Windows reinstalls bootloader.
|
| |||
| |||
| tik rasti šią http://neosmart.net/wiki/display/EBC...r+from+the+DVD |
|
| |||
| |||
| Ak, atsiprašau. Aš maniau tu kalbi apie XP. Toje vietoje, atrodo, geros informacijos apie jį. Aš gi galėjo pagalvoti, kad įkelti įkrovos skyrių Vista DVD diską būtų buvę prieš T, ir CS, nors Naudingos rasti anyway Vista problemas apskritai.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik įrašėte biitsex.exe / FIXMBR Abd voila |
|
| |||
| |||
| biitsex.exe ????? Niekada girdėjote apie tai.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| bootsec ar kažkas panašaus |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Cew27
Žinau, jūs turite išspręstos jūsų problema dabar, bet tik klausimas, ar jūs žinote arba yra naudojamos VistaBootPro Aš naudoju šį visų dvigubos įkrovos nustatyti langų laikas ir jis veikia labai gerai ..... ir nemokama ![]() Jis mirė paprasta naudoti, veikia visose "Windows" operacinės sistemos, galite pakeisti numatytąjį OS nustatyti išskaičiavimas ir tt ..... labai prieinamu. Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bootloadera nuėmus O / S? | mctw | Windows "operacinės sistemos | 0 | Birželis 14, 2009 11:52 |
| Kas geriausia vaikščioti diegimas 64bit Vista Mano 32bit Vista? | Theresonly1 | Windows "operacinės sistemos | 3 | Gegužė 25, 2009 08:58 |
| Problemos diegiant 64 bitų Vista | Rapolyne | Windows "operacinės sistemos | 6 | 4 lapkritis 2008 12:06 |
| XP, Vista neįdiegę | max11 | Windows "operacinės sistemos | 2 | 7 balandis 2008 15:59 |
| Bootloadera problemos | ameturpoet | Windows "operacinės sistemos | 8 | 31 spalis 2007 13:38 |
| Temos įrankiai | |
| |