![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| labi im ir problēmas i noslaucīja ubuntu, bet tas pa kreisi grub so i jāinstalē Windows bootloader nokļūt uz logiem, kā es varu izdarīt?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot no jūsu instalēšanas CD vai disketes, izvēlieties labošanas iespēju, palaist Recovery Console, ierakstiet FIXMBR un Windows bootloader tiks uzstādīts. Arī veicot jaunu logu reinstalls bootloader.
|
| |||
| |||
| tikko uzskatīja, ka šis http://neosmart.net/wiki/display/EBC...r+from+the+DVD |
|
| |||
| |||
| Ah, sorry. Es domāju, ka tu runā par XP. Šajā vietā, šķiet, ir laba informācija par to. Es domāja, ka augšupielādi boot sadaļām Vista DVD būtu bijis pret T un Cs gan Noderīgas atrast jebkurā Vista problēmu kopumā.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Es tikai mašīnrakstā biitsex.exe / fixmbr Abd voila |
|
| |||
| |||
| biitsex.exe ????? Nekad nav dzirdējuši par to.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| bootsec vai kaut ko, piemēram, ka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Cew27
Es zinu, jums ir atrisināt jūsu problēmu tagad, bet tikai prātoju, vai jums ir zināms vai ir lietojuši VistaBootPro Es izmantoju šo visu laiku, dual boot noteikt uzņēmumus, un tā darbojas ļoti labi ..... un tas ir bezmaksas ![]() Tas ir miris viegli lietojamas, darbojas visās Windows OS's, kas ļauj jums mainīt noklusēto OS, kas skaitīšanu utt ..... ļoti izmantojamu. Mana sistēma: Home Build
|