![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bine im probleme ubuntu dar am sters-o la stânga grub asa ca am nevoie pentru a instala Windows bootloader, pentru a ajunge la ferestre Cum pot face acest lucru?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot de pe CD-ul sau de a instala o dischetă, alegeţi opţiunea de reparare, executa Consola de recuperare, de tip FIXMBR şi Windows bootloader va fi instalat. De asemenea, face o nouă instalare a Windows reinstalls de bootloader.
|
| |||
| |||
| doar că această de la http://neosmart.net/wiki/display/EBC...r + + a + DVD |
|
| |||
| |||
| Ah, îmi pare rău. M-am gandit ca s-au vorbit despre XP. Că site-ul pare a fi bună de informaţii cu privire la aceasta. Mi-ar fi crezut că încărcarea de boot secţiuni ale Vista DVD-ul ar fi fost împotriva T si Cs deşi Utile găsi oricum pentru Vista, în general, probleme.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| M-am tastat biitsex.exe / fixmbr ABD Voila |
|
| |||
| |||
| biitsex.exe ????? N-am auzit de asta.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| bootsec sau ceva de genul asta |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Cew27
Ştiu că aţi sortata problema ta acum, dar doar întrebat dacă sunt conştienţi de sau care au utilizat VistaBootPro Eu folosesc acest tot timpul pentru dual boot set up şi funcţionează foarte bine ..... şi este gratuit ![]() E mort de simplu de utilizat, lucrează în toate Windows OS's, vă permite să schimbaţi OS implicit, să stabilească o numărătoarea etc ..... foarte useable. Sistemul meu: Home Build
|
![]() |
|
| Marcaje |