![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| iyi Sohbet sorunları ben Ubuntu wiped ama öylesine i windows açılış yüklemek için, Windows için nasıl yapabilirsiniz almak gerekiyor çapalamak sol mu yaşıyorsunuz?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yüklü olacak CD veya disket, Kurtarma Konsolu türü FIXMBR ve Windows açılış çalıştırın Onarım seçeneği yüklemek önyükleme. Windows yeni bir yükleme yapıyor ve açılış yeniden yükler.
|
| |||
| |||
| Sadece bu bulundu http://neosmart.net/wiki/display/EBC...r + gelen + the + DVD |
|
| |||
| |||
| Ah, özür dilerim. Seni XP bahsediyoruz sanıyordum. Bu site hakkında iyi bilgiye sahip görünüyor. Bence Vista DVD yükleyerek önyükleme bölümleri T ve Cs karşı olsa olurdu düşünce olurdu Faydalı Zaten genel olarak Vista'nın sorunlarına bulabilirsiniz.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Sadece biitsex.exe yazdığınız / fixmbr ABD Voila |
|
| |||
| |||
| biitsex.exe ????? Asla da duymadım.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| bootsec veya böyle bir şey |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Cew27
Seni artık sorun dışında düzenlenmiş var, ama eğer veya farkındayız kullandık sadece merak VistaBootPro Ben çift önyükleme ayarlamak up için her zaman kullanımı ve çok iyi çalışıyor ..... ve ücretsiz ![]() Bu ölü kullanımı, basit tüm Windows işletim sistemi's, varsayılan işletim sistemi değiştirmeniz mümkündür in çalışmaları vs ..... bir sayım ayarlamak çok kullanılamaz. Benim Sistemi: Ev Yapı
|