![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| їм також виникають проблеми я витер Ubuntu, але вона залишила GRUB, тому необхідно встановити завантажувач Windows, щоб дістатися до Windows Як я можу це зробити?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завантажитися з компакт-диска або встановіть дискету, виберіть опцію Ремонт, запустіть консоль відновлення, FIXMBR типу і завантажувач Windows буде встановлений. Крім того, робити нову установку Windows перевстановити завантажувач.
|
| |||
| |||
| тільки що знайшов це http://neosmart.net/wiki/display/EBC...r+from+the+DVD |
|
| |||
| |||
| Ех, шкода. Я думав, ви говорили про XP. Цей сайт, як видається, хорошу інформацію про неї. Я б подумав, що завантаження завантажувального розділів Vista DVD був би проти Т і хоча Cs Корисно знайти в будь-якому випадку для задач Vista в цілому.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Я тільки що ввели biitsex.exe / FIXMBR Абд Voila |
|
| |||
| |||
| biitsex.exe ????? Ніколи не чули про це.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| bootsec або щось подібне |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| @ Cew27
Я знаю, що ви розібралися тепер ваша проблема, а просто цікавиться, якщо ви знаєте або використовували VistaBootPRO Я використовую весь цей час на ИБП встановити подвійну завантаження і вона працює дуже добре ..... і це БЕЗКОШТОВНО ![]() Вона мертва проста у використанні, працює у всіх ОС Windows, дозволяє змінювати ОС за замовчуванням, встановіть зворотний відлік т.д. ..... Дуже корисна. Моя система: Головна Build
|