menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

(Pomozte mi) přeinstalovat Windows XP!

Reply

Thread Nástroje
Old 13. června 2009, 01:12
Nový člen skupiny

Default (Pomozte mi) přeinstalovat Windows XP!

Moje Windows XP v mých dalších PC bylo s hroznou modrá obrazovka smrti a byl fulled s viry.

tak i přeinstalovat Windows XP

Moje ethernet kabel nefunguje Nemohu jít do obchodu
Nemůžu aktualizovat své Windows XP, protože bezdrátový usb, že jsem se pokusil nainstalovat není podporován

Existuje tedy i způsob, jak můžete stáhnout všechny aktualizace systému Windows XP a vložte jej na disk a transfer to?

prosím, pomozte mi prosím
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Windows 7, Windows Movie Maker přestal pracovat! xactly Obecné Software Chat 7 15.listopadu 2009 15:33
Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista Bubba Operační systémy Windows 4 27. května 2009 08:22
Jsem přeinstalovat Windows, zvuková problém? DaSwedishMufasa Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 2 23. listopadu 2008 09:53
Pomalý počítač na spuštění-nedávno reboooted a přeinstalovat vše eeha Operační systémy Windows 3 3. prosince 2007 01:11
Windows XP x64 - Cant prohlížení internetu. Přeinstalovat a pořád stejné. sirantonycartwright Virus, spyware a bezpečnost 3 22. července 2007 13:20
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.