![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje Windows XP v mých dalších PC bylo s hroznou modrá obrazovka smrti a byl fulled s viry. tak i přeinstalovat Windows XP Moje ethernet kabel nefunguje Nemohu jít do obchodu Nemůžu aktualizovat své Windows XP, protože bezdrátový usb, že jsem se pokusil nainstalovat není podporován Existuje tedy i způsob, jak můžete stáhnout všechny aktualizace systému Windows XP a vložte jej na disk a transfer to? prosím, pomozte mi prosím |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Windows 7, Windows Movie Maker přestal pracovat! | xactly | Obecné Software Chat | 7 | 15.listopadu 2009 15:33 |
| Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operační systémy Windows | 4 | 27. května 2009 08:22 |
| Jsem přeinstalovat Windows, zvuková problém? | DaSwedishMufasa | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 23. listopadu 2008 09:53 |
| Pomalý počítač na spuštění-nedávno reboooted a přeinstalovat vše | eeha | Operační systémy Windows | 3 | 3. prosince 2007 01:11 |
| Windows XP x64 - Cant prohlížení internetu. Přeinstalovat a pořád stejné. | sirantonycartwright | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 22. července 2007 13:20 |
| Thread Nástroje | |
| |