manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

(Help Me) Reinstalled Windows XP!

Reply

Thread Tools
Old 13. lipnja 2009, 01:12
Novi član grupe

Default (Help Me) Reinstalled Windows XP!

Moj sustav Windows XP na moj pc je vlasništvo drugih strašno plavi ekran smrti i bio fulled do virusa.

pa sam reinstalled Windows XP

Moj Ethernet kabel ne radi i ne može ići u dućan
Ne mogu ažurirati moj Windows xp jer je bežični USB da sam pokušao instalirati nije podržan

Tako postoji način ja mogu preuzimanje datoteka svi Windows XP ažuriranja i stavio ga na disk i prenijeti ga preko?

ugoditi pomoć mene ugoditi
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Windows 7; Windows Movie Maker je zaustavljen rad! xactly Općenito Software Chat 7 15 studeni 2009 15:33
Servisni paket 2 za Windows Server 2008 i Windows Vista Bubba Windows Operating Systems 4 27. svibanj 2009 08:22
Ja reinstalled prozori, zvučnu problem? DaSwedishMufasa Zvuk, Speakers & MP3 Playeri 2 23. studeni 2008 09:53
Sporo računalo na start up-u zadnje vrijeme sve reboooted i reinstalled eeha Windows Operating Systems 3 3. prosinac 2007 01:11
Windows XP x64 - Cant pregledavanje Interneta. Reinstalled i još uvijek isti. sirantonycartwright Virus, Spyware i sigurnost 3 22. srpnja 2007 13:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.