![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj sustav Windows XP na moj pc je vlasništvo drugih strašno plavi ekran smrti i bio fulled do virusa. pa sam reinstalled Windows XP Moj Ethernet kabel ne radi i ne može ići u dućan Ne mogu ažurirati moj Windows xp jer je bežični USB da sam pokušao instalirati nije podržan Tako postoji način ja mogu preuzimanje datoteka svi Windows XP ažuriranja i stavio ga na disk i prenijeti ga preko? ugoditi pomoć mene ugoditi |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Windows 7; Windows Movie Maker je zaustavljen rad! | xactly | Općenito Software Chat | 7 | 15 studeni 2009 15:33 |
| Servisni paket 2 za Windows Server 2008 i Windows Vista | Bubba | Windows Operating Systems | 4 | 27. svibanj 2009 08:22 |
| Ja reinstalled prozori, zvučnu problem? | DaSwedishMufasa | Zvuk, Speakers & MP3 Playeri | 2 | 23. studeni 2008 09:53 |
| Sporo računalo na start up-u zadnje vrijeme sve reboooted i reinstalled | eeha | Windows Operating Systems | 3 | 3. prosinac 2007 01:11 |
| Windows XP x64 - Cant pregledavanje Interneta. Reinstalled i još uvijek isti. | sirantonycartwright | Virus, Spyware i sigurnost | 3 | 22. srpnja 2007 13:20 |
| Thread Tools | |
| |