kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

(Help me) újratelepíteni a Windows XP!

Reply

Téma eszközök
Old Június 13 2009, 01:12
Új tag Csoport

Default (Help me) újratelepíteni a Windows XP!

Saját Windows XP on my pc más volt, rettenetes a halál kék képernyője, és fulled fel a vírusokat.

Így hát újra a Windows XP

Saját ethernet cord nem működik, nem tudok menni a boltba
Nem lehet frissíteni, mert a Windows XP vezeték nélküli USB, hogy megpróbáltam telepíteni nem támogatott

Szóval van egy út ÉN tud letölt minden a Windows XP frissítések és tedd rá a lemezre és töltsük át?

kérem, segítsen nekem kérem
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A Windows 7, a Windows Movie Maker leállt! xactly General Chat szoftver 7 November 15, 2009 15:33
Service Pack 2 a Windows Server 2008 és Windows Vista Bubba A Windows operációs rendszerek 4 27. május 2009 08:22
Én újratelepítendő ablakok, hangkártya probléma? DaSwedishMufasa Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 2 23. november 2008 09:53
Lassú számítógép az induló-és a közelmúltban reboooted újratelepítendő mindent eeha A Windows operációs rendszerek 3 3. december 2007 01:11
Windows XP x64 - Cant browse interneten. Újra és még mindig ugyanaz. sirantonycartwright Vírus, kémprogram és biztonság 3 22. július 2007 13:20
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.