![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját Windows XP on my pc más volt, rettenetes a halál kék képernyője, és fulled fel a vírusokat. Így hát újra a Windows XP Saját ethernet cord nem működik, nem tudok menni a boltba Nem lehet frissíteni, mert a Windows XP vezeték nélküli USB, hogy megpróbáltam telepíteni nem támogatott Szóval van egy út ÉN tud letölt minden a Windows XP frissítések és tedd rá a lemezre és töltsük át? kérem, segítsen nekem kérem |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows 7, a Windows Movie Maker leállt! | xactly | General Chat szoftver | 7 | November 15, 2009 15:33 |
| Service Pack 2 a Windows Server 2008 és Windows Vista | Bubba | A Windows operációs rendszerek | 4 | 27. május 2009 08:22 |
| Én újratelepítendő ablakok, hangkártya probléma? | DaSwedishMufasa | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 23. november 2008 09:53 |
| Lassú számítógép az induló-és a közelmúltban reboooted újratelepítendő mindent | eeha | A Windows operációs rendszerek | 3 | 3. december 2007 01:11 |
| Windows XP x64 - Cant browse interneten. Újra és még mindig ugyanaz. | sirantonycartwright | Vírus, kémprogram és biztonság | 3 | 22. július 2007 13:20 |
| Téma eszközök | |
| |