mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

(Help me) pārinstalēta, windows xp!

Reply

Thread Tools
Old Jūnijs 13, 2009, 01:12
New Member Group

Default (Help me) pārinstalēta, windows xp!

Mans windows xp uz manu citiem pc bija, kam briesmīgs zilo ekrānu ar nāvi un tika fulled līdz ar vīrusiem.

so i pārinstalēta, windows xp

Mans ethernet vadu nedarbojas, es nevaru iet uz veikalu
Es nevar atjaunināt savu Windows XP, jo bezvadu usb, ka esmu mēģinājis instalēt nav atbalstīts

Tātad pastāv veids, kā es varu lejupielādēt visas Windows XP atjauninājumus un nodot to uz diska un pārnes to pa?

lūdzu, palīdziet man, lūdzu
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Windows 7; Windows Movie Maker ir pārtraucis Working! xactly General Software Čats 7 15 novembris 2009 15:33
Service Pack 2 Windows Server 2008 un Windows Vista Bubba Windows Operating Systems 4 27 maijs 2009 08:22
Es pārinstalēta, logi, skaņas karte problēma? DaSwedishMufasa Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri 2 23 novembris 2008 09:53
Lēns dators darbības uzsākšanas, nesen reboooted un pārinstalēta, viss eeha Windows Operating Systems 3 3 decembris 2007 01:11
Windows XP x64 - Cant pārlūkotu internetu. Atjaunot un joprojām tas pats. sirantonycartwright Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 3 22 jūlijs 2007 13:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.