![]() |
|
| |||
| |||
| Mans windows xp uz manu citiem pc bija, kam briesmīgs zilo ekrānu ar nāvi un tika fulled līdz ar vīrusiem. so i pārinstalēta, windows xp Mans ethernet vadu nedarbojas, es nevaru iet uz veikalu Es nevar atjaunināt savu Windows XP, jo bezvadu usb, ka esmu mēģinājis instalēt nav atbalstīts Tātad pastāv veids, kā es varu lejupielādēt visas Windows XP atjauninājumus un nodot to uz diska un pārnes to pa? lūdzu, palīdziet man, lūdzu |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Windows 7; Windows Movie Maker ir pārtraucis Working! | xactly | General Software Čats | 7 | 15 novembris 2009 15:33 |
| Service Pack 2 Windows Server 2008 un Windows Vista | Bubba | Windows Operating Systems | 4 | 27 maijs 2009 08:22 |
| Es pārinstalēta, logi, skaņas karte problēma? | DaSwedishMufasa | Sound, Skaļruņi un MP3 pleijeri | 2 | 23 novembris 2008 09:53 |
| Lēns dators darbības uzsākšanas, nesen reboooted un pārinstalēta, viss | eeha | Windows Operating Systems | 3 | 3 decembris 2007 01:11 |
| Windows XP x64 - Cant pārlūkotu internetu. Atjaunot un joprojām tas pats. | sirantonycartwright | Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība | 3 | 22 jūlijs 2007 13:20 |
| Thread Tools | |
| |