mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

(Ajută-mă) reinstalat Windows XP!

Reply

Thread Tools
Old 13 iunie 2009, 01:12
Noile state Group

Default (Ajută-mă) reinstalat Windows XP!

Meu Windows XP pe alte PC-ul meu a fost oribil cu ecran albastru de moarte şi a fost fulled cu viruşi.

asa ca am reinstalat Windows XP

My cablu ethernet nu funcţionează, nu pot să merg la magazin
Nu pot să-mi actualizare Windows XP, deoarece wireless USB pe care am încercat să instalaţi nu este suportat

Deci, există un mod în care pot descărca de la toate actualizările Windows XP şi pune-l pe un disc şi de transfer este de peste?

te rog ajută-mă, vă rugăm să
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Windows 7; Windows Movie Maker pentru a încetat să funcţioneze! xactly General Chat Software 7 15 noiembrie 2009 15:33
Service Pack 2 pentru Windows Server 2008 şi Windows Vista Bubba Sisteme de operare Windows 4 27 mai 2009 08:22
Am reinstalat Windows, de Sunet problema? DaSwedishMufasa Sunet, Difuzoare & MP3 Playere 2 23 noiembrie 2008 09:53
Încet pe computer start up-recent reboooted şi reinstalat totul eeha Sisteme de operare Windows 3 3 decembrie 2007 01:11
Windows XP x64 - Cant naviga pe Internet. Reinstalate şi în continuare la fel. sirantonycartwright Nume, Spyware & Securitate 3 22 iulie 2007 13:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.