![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Meu Windows XP pe alte PC-ul meu a fost oribil cu ecran albastru de moarte şi a fost fulled cu viruşi. asa ca am reinstalat Windows XP My cablu ethernet nu funcţionează, nu pot să merg la magazin Nu pot să-mi actualizare Windows XP, deoarece wireless USB pe care am încercat să instalaţi nu este suportat Deci, există un mod în care pot descărca de la toate actualizările Windows XP şi pune-l pe un disc şi de transfer este de peste? te rog ajută-mă, vă rugăm să |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Windows 7; Windows Movie Maker pentru a încetat să funcţioneze! | xactly | General Chat Software | 7 | 15 noiembrie 2009 15:33 |
| Service Pack 2 pentru Windows Server 2008 şi Windows Vista | Bubba | Sisteme de operare Windows | 4 | 27 mai 2009 08:22 |
| Am reinstalat Windows, de Sunet problema? | DaSwedishMufasa | Sunet, Difuzoare & MP3 Playere | 2 | 23 noiembrie 2008 09:53 |
| Încet pe computer start up-recent reboooted şi reinstalat totul | eeha | Sisteme de operare Windows | 3 | 3 decembrie 2007 01:11 |
| Windows XP x64 - Cant naviga pe Internet. Reinstalate şi în continuare la fel. | sirantonycartwright | Nume, Spyware & Securitate | 3 | 22 iulie 2007 13:20 |
| Thread Tools | |
| |