menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

(Pomôžte mi) preinštalovať Windows XP!

Reply

Thread Tools
Old 13. júna 2009, 01:12
Nový člen skupiny

Default (Pomôžte mi) preinštalovať Windows XP!

Moje Windows XP v mojich ďalších PC bolo s hroznou modrá obrazovka smrti a bol fulled s vírusmi.

tak aj preinštalovať Windows XP

Moja ethernet kábel nefunguje Nemôžem ísť do obchodu
Nemôžem aktualizovať svoje Windows XP, pretože bezdrôtový usb, že som sa pokúsil nainštalovať nie je podporovaný

Existuje teda aj spôsob, ako môžete stiahnuť všetky aktualizácie systému Windows XP a vložte ho na disk a transfer to?

Prosím, pomôžte mi prosím
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Windows 7, Windows Movie Maker prestal pracovať! xactly Všeobecné Software Chat 7 15. novembra 2009 15:33
Service Pack 2 pre Windows Server 2008 a Windows Vista Bubba Operačné systémy Windows 4 27. mája 2009 08:22
Som preinštalovať Windows, zvuková problém? DaSwedishMufasa Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 2 23. novembra 2008 09:53
Pomalý počítač na spustenie-nedávno reboooted a preinštalovať všetko eeha Operačné systémy Windows 3 3. decembra 2007 01:11
Windows XP x64 - Cant prezeranie internetu. Přeinstalovat a pořád stejné. sirantonycartwright Virus, spyware a bezpečnosť 3 22. júla 2007 13:20
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.