менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

(Help Me) Reinstalled Windows XP!

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 червня 2009, 01:12
Нові члени групи

Default (Help Me) Reinstalled Windows XP!

Моя Windows XP на моєму комп'ютері інші надає потрапив синій екран смерті "і fulled з вірусами.

тому я перевстановити Windows XP

Моя Ethernet шнуром не працює я не можу піти в магазин
Не можу оновити Windows XP, так як Wireless USB, що я намагався встановити, не підтримуються

Так чи є спосіб завантажити всі оновлення для Windows XP і покладіть його на диск і передати його закінчено?

Будь ласка, допоможіть мені, будь ласка
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Windows 7, Windows Movie Maker перестала працювати! xactly General Software чат 7 15 листопада 2009 15:33
Пакет оновлень 2 для Windows Server 2008 і Windows Vista Bubba Операційні системи Windows 4 27 травня 2009 08:22
Я перевстановити Windows, звукова карта проблема? DaSwedishMufasa Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 2 23 листопада 2008 09:53
Повільний комп'ютер на старті до недавнього-reboooted і перевстановити все eeha Операційні системи Windows 3 3 грудня 2007 01:11
Windows XP x64 - Cant переглядати Інтернет. Reinstalled і все та ж. sirantonycartwright Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 22 липня 2007 13:20
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.