![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя Windows XP на моєму комп'ютері інші надає потрапив синій екран смерті "і fulled з вірусами. тому я перевстановити Windows XP Моя Ethernet шнуром не працює я не можу піти в магазин Не можу оновити Windows XP, так як Wireless USB, що я намагався встановити, не підтримуються Так чи є спосіб завантажити всі оновлення для Windows XP і покладіть його на диск і передати його закінчено? Будь ласка, допоможіть мені, будь ласка |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Windows 7, Windows Movie Maker перестала працювати! | xactly | General Software чат | 7 | 15 листопада 2009 15:33 |
| Пакет оновлень 2 для Windows Server 2008 і Windows Vista | Bubba | Операційні системи Windows | 4 | 27 травня 2009 08:22 |
| Я перевстановити Windows, звукова карта проблема? | DaSwedishMufasa | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 23 листопада 2008 09:53 |
| Повільний комп'ютер на старті до недавнього-reboooted і перевстановити все | eeha | Операційні системи Windows | 3 | 3 грудня 2007 01:11 |
| Windows XP x64 - Cant переглядати Інтернет. Reinstalled і все та ж. | sirantonycartwright | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 3 | 22 липня 2007 13:20 |
| Різьба Інструменти | |
| |