по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Помощ необходими!

Reply

Нишка Инструменти
Old 4-ти Февруари 2008, 06:53
Член Група

Default Помощ необходими!

Моделът е HP Палата zt3000.
768 RAM
Windows XP Professional
Имам съобщение за грешка рязко малко повече от преди един месец, който не може да чете, тъй като сините flashed екрана за по-малко от секунда и изчезнал. По моя приятел съвети, промених някои настройки, за да се осигури компютър не рестартира автоматично, така че не мога бележка на съобщението за грешка (а), както и тези по-долу, са това, което имам ...

KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR *** STOP OXOOOOOO7A
(OXCO3DD180, OXCOOOOOOE, OXF7460384, OX06AD9860) ***
Atapi.sys - Адрес F7460384 база към F7453000,
Datestamp 41107b4d Начало дъмп на физическата памет

Другият: OXOOOOOO7A (OXE17BADDO, OXCOOOOOOE, OXBF9429AA, OX28836860) Win32k.sys-Адрес BF9429AA база към BF8000000, Дата Държавни 41107F7A
Бях помолен да пуснете RAM тест, който е http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86 +-1.70.iso.zip грешки и не се яви.
Грешката съобщения настъпили спряна за известно време и тогава започна да се появяват един път на всеки 4/5 ден или така .... и тогава ще имаме 3-то ново съобщение, което е:

Процес или нишка от решаващо значение за системата операция е неочаквано прекрати или е прекратено
STOP: OX000000OFA (OXOOOOOOO3, OX82D84680, OX82D847F4, OX805FA7A8)
3-то съобщение появиха над 12 пъти и най-малко последните weekned. Моят приятел иска да се провери виртуалната памет и трябва да го включи в последствие.

Аз също се завтече на Chkdsk / R операция и няма да възникнат грешки, изд ... на основата на проблема, заяви, много малко хора предполагат, че нейните хардуерен проблем и или има проблем с дънната платка или връзки между твърдия диск и Майка борда. Компютърът е напълно спряно работят сега и мога да я пуснете командния ред в безопасен режим / безопасен режим. Опитах се да се възстанови на компютъра (както е предложено от HP клиента услуги), но тя се възстановява системата до 31 януари и не по-рано от това. Значи това не е помогнал също.

Имам проверени за шпионски и също така за вируси и не е имало проблем.

Всякакви съвети по този въпрос ще бъде оценена.

Благодаря много!
Old 4-ти Февруари 2008, 10:53
Номер на групата

Ако можете да отидете в BIOS (дел при стартиране) и намерете нещо simular да "динамична CONFIG". откриете вашия овен часовник скорост и я определи щръбка след това изберете "изход и спаси".

аз арго ви стъпка по стъпка, защото всички bioses AR различни, но Im, че вашият приятел може да го направи.
Old 5-ти февруари 2008, 04:19
Номер на групата

"Спри съобщение (ите) се появяват да се позова на Atapi.sys досие, което е масово съхранение контрольор, който засяга вашия твърд диск.
Това е възможно, че това е bcome повреден. Опитайте с пускане на системата за проверка на файла, като отидете на командния ред и въведете SFC / SCANNOW и Enter. Можете да бъдете помолени да въведете вашето XP CD.
Това ще проверява всички файлове на вашата система за почтеност и замяна на всички, които са brokern / повредени.

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5-ти февруари 2008, 04:39
Номер на групата

Ако по-горе не е от употреба, тя може да бъде вашата страница файл, използван за Виртуална памет е повредена / повредени.

Да разгледаме тук за процедура, която да поправи.

Вън от интерес го инсталирате Daemon Инструменти или всеки друг софтуер, който използва виртуална Drive, непосредствено преди този проблем?
Old 5-ти февруари 2008, 09:50
Номер на групата

и неговото нещо да направя с повреден диск или овен Мисля
Old 5-ти февруари 2008, 11:35
Номер на групата

Мда ... Това е процес на премахване наистина .... Опитайте лесен / евтини решения, първо, за разглеждане на проекта за замяна на хардуера.
Old 21-ви февруари 2008, 11:05
Член Група

Благодаря много на всички ви, че отделихте време за отговор.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Помощ необходими teenee23 Лаптопи, Mobiles & текст 7 30 декември 2008 година 13:34
Ей всички необходими Помощ robk89 Общи Хардуер Чат 14 21 ноември 2007 10:53
Помощ необходими aeroken1 Общи Хардуер Чат 8 22 Авг 2007 06:42
Помощ необходими doomjeffs Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 2 12 Авг 2007 04:37
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc