![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Моделът е HP Палата zt3000. 768 RAM Windows XP Professional Имам съобщение за грешка рязко малко повече от преди един месец, който не може да чете, тъй като сините flashed екрана за по-малко от секунда и изчезнал. По моя приятел съвети, промених някои настройки, за да се осигури компютър не рестартира автоматично, така че не мога бележка на съобщението за грешка (а), както и тези по-долу, са това, което имам ... KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR *** STOP OXOOOOOO7A (OXCO3DD180, OXCOOOOOOE, OXF7460384, OX06AD9860) *** Atapi.sys - Адрес F7460384 база към F7453000, Datestamp 41107b4d Начало дъмп на физическата памет Другият: OXOOOOOO7A (OXE17BADDO, OXCOOOOOOE, OXBF9429AA, OX28836860) Win32k.sys-Адрес BF9429AA база към BF8000000, Дата Държавни 41107F7A Бях помолен да пуснете RAM тест, който е http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86 +-1.70.iso.zip грешки и не се яви. Грешката съобщения настъпили спряна за известно време и тогава започна да се появяват един път на всеки 4/5 ден или така .... и тогава ще имаме 3-то ново съобщение, което е: Процес или нишка от решаващо значение за системата операция е неочаквано прекрати или е прекратено STOP: OX000000OFA (OXOOOOOOO3, OX82D84680, OX82D847F4, OX805FA7A8) 3-то съобщение появиха над 12 пъти и най-малко последните weekned. Моят приятел иска да се провери виртуалната памет и трябва да го включи в последствие. Аз също се завтече на Chkdsk / R операция и няма да възникнат грешки, изд ... на основата на проблема, заяви, много малко хора предполагат, че нейните хардуерен проблем и или има проблем с дънната платка или връзки между твърдия диск и Майка борда. Компютърът е напълно спряно работят сега и мога да я пуснете командния ред в безопасен режим / безопасен режим. Опитах се да се възстанови на компютъра (както е предложено от HP клиента услуги), но тя се възстановява системата до 31 януари и не по-рано от това. Значи това не е помогнал също. Имам проверени за шпионски и също така за вируси и не е имало проблем. Всякакви съвети по този въпрос ще бъде оценена. Благодаря много! |
|
| |||
| |||
| Ако можете да отидете в BIOS (дел при стартиране) и намерете нещо simular да "динамична CONFIG". откриете вашия овен часовник скорост и я определи щръбка след това изберете "изход и спаси". аз арго ви стъпка по стъпка, защото всички bioses AR различни, но Im, че вашият приятел може да го направи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| "Спри съобщение (ите) се появяват да се позова на Atapi.sys досие, което е масово съхранение контрольор, който засяга вашия твърд диск.
Това е възможно, че това е bcome повреден. Опитайте с пускане на системата за проверка на файла, като отидете на командния ред и въведете SFC / SCANNOW и Enter. Можете да бъдете помолени да въведете вашето XP CD. Това ще проверява всички файлове на вашата система за почтеност и замяна на всички, които са brokern / повредени. Моята система: Начало Build
|
|
| |||
| |||
| Ако по-горе не е от употреба, тя може да бъде вашата страница файл, използван за Виртуална памет е повредена / повредени. Да разгледаме тук за процедура, която да поправи. Вън от интерес го инсталирате Daemon Инструменти или всеки друг софтуер, който използва виртуална Drive, непосредствено преди този проблем? |
|
| |||
| |||
| и неговото нещо да направя с повреден диск или овен Мисля |
|
| |||
| |||
| Мда ... Това е процес на премахване наистина .... Опитайте лесен / евтини решения, първо, за разглеждане на проекта за замяна на хардуера. |
|
| |||
| |||
| Благодаря много на всички ви, че отделихте време за отговор. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Помощ необходими | teenee23 | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 30 декември 2008 година 13:34 |
| Ей всички необходими Помощ | robk89 | Общи Хардуер Чат | 14 | 21 ноември 2007 10:53 |
| Помощ необходими | aeroken1 | Общи Хардуер Чат | 8 | 22 Авг 2007 06:42 |
| Помощ необходими | doomjeffs | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 2 | 12 Авг 2007 04:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |