menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Nápověda zapotřebí!

Reply

Thread Nástroje
Old 4.února 2008, 06:53
Člen Skupina

Default Nápověda zapotřebí!

Model je HP Pavillion zt3000.
768 RAM
Windows XP Professional
Dostal jsem chybovou zprávu náhle o něco více než před měsícem, kterou jsem nemohl přečíst, protože modrá obrazovka zasvítil na méně než druhý a zmizel. Na základě mého přítele radu, Změnil jsem několik nastavení, aby zajistily, že počítač neznamená automaticky restartuje, takže mohu upozornit, že se zobrazí chybová zpráva (y) a ty jsou níže co mám ...

KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR *** STOP OXOOOOOO7A
(OXCO3DD180, OXCOOOOOOE, OXF7460384, OX06AD9860) ***
Atapi.sys - Adresa F7460384 base v F7453000,
Datestamp 41107b4d Začátek výpisu fyzické paměti

Na druhé straně: OXOOOOOO7A (OXE17BADDO, OXCOOOOOOE, OXBF9429AA, OX28836860) Win32k.sys Adresa BF9429AA-Base na BF8000000, datum Razítko 41107F7A
Byl jsem požádán, aby spustit test RAM, která je http://www.memtest.org/download/1.70/memtest86 +-1.70.iso.zip a žádná chyba se objevila.
Chybové zprávy, zastavil se vyskytující na chvíli a pak už začala objevovat jednou za 4-5 dny, nebo tak .... a pak jsem dostala 3. novou zprávu, která je:

A proces nebo vlákno zásadní pro fungování systému neočekávaně odešel nebo byl ukončen
STOP: OX000000OFA (OXOOOOOOO3, OX82D84680, OX82D847F4, OX805FA7A8)
3. zpráva se objevila více než 12 krát a nejméně poslední weekned. Můj přítel chtěl zkontrolovat, virtuální paměti a mě se to vypnout následně.

Také jsem běžel na chkdsk / r provozu a žádné chyby, které se vyskytnou ed ... založeny na problém uvedl, pár lidí naznačují, že jeho hardwarový problém a ať už to je problém se základní deskou nebo propojení pevného disku a matka palubě. V počítači je úplně přestal pracovat hned a můžu přístupu ke spuštění příkazového řádku v nouzovém režimu / nouzovém režimu. Snažil jsem se obnovit počítač (jak navrhoval HP zákazníka služeb), ale obnovuje systém na 31. ledna, a ne dříve, než to. Takže to není ani pomohl.

Mám kontroluje Spyware i viry a nebyl problém.

Jakákoli pomoc v této věci bude oceňována.

Díky moc!
Old 4.února 2008, 10:53
Dárce Skupina

Pokud můžete, běžte do BIOSu (del při startu) a najít něco k simular 'DRAM CONFIG'. najít ram hodiny rychlost a zase dolů stupeň pak zvolte 'výstup a uložení'.

i cant vás přes něj krok-za-krokem, protože všechny BIOSy ar liší, ale im Váš přítel by mohl udělat.
Old 5.února 2008, 04:19
Dárce Skupina

Stop zprávu (y), se však vztahují k Atapi.sys soubor, který je mass storage controller, který ovlivňuje vaše HDD.
Je možné, že to má bcome poškozená. Zkuste spustit Kontrola systémových souborů, které se do příkazového řádku a zadáním SFC / scannow a Enter. Můžete být vyzváni k vložení CD XP.
To bude kontrolovat všechny vaše Systém souborů pro integritu a nahrazení, které jsou brokern / poškozen.

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 5.února 2008, 04:39
Dárce Skupina

Pokud výše uvedené není použití, mohl by být váš soubor stránky, které jsou používány pro virtuální paměť stala poškozené / poškozen.

Nahlédněte tady pro postup k nápravě.

Mimo zájem si nainstalovat Daemon tools nebo jakýkoli jiný software, který využívá virtuální disk, bezprostředně před tímto problémem?
Old 5.února 2008, 09:50
Dárce Skupina

i jeho něco udělat s vadného disku nebo berana i think
Old 5.února 2008, 11:35
Dárce Skupina

Jo ... je to proces eliminace opravdu .... vyzkoušejte jednoduchý / levná řešení, jako první, začátek se podíváme na nahrazující hardware.
Old 21.února 2008, 11:05
Člen Skupina

Díky moc vám všem za čas na odpověď.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.